Prima pagină » Samsung Pregătește Lansarea Căștilor AR în Iunie 2024

Samsung Pregătește Lansarea Căștilor AR în Iunie 2024

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-pregateste-lansarea-castilor-ar-in-iunie-2024

Samsung, gigantul tehnologic sud-coreean, a amânat lansarea căștilor sale de realitate augmentată (AR) din cauza concurentului său, Apple Vision Pro. Se pare că Samsung a decis să își retragă prototipul inițial și să înceapă de la zero pentru a crea un produs care să poată concura cu Apple Vision Pro. Potrivit unei postări de pe Wccftech, dezvăluirea noului produs Samsung ar putea avea loc în iunie 2024, deși exprimarea este ușor ambiguă.

Un Nou Început

Apple Vision Pro se remarcă prin designul său futurist și specificațiile hardware și de afișare superioare, ceea ce a determinat Samsung să își reevalueze strategia și să amâne lansarea căștilor sale AR. Se pare că prototipul inițial al Samsung nu a fost pe măsura așteptărilor, având un design și o finisare slabe. Mai mult, se zvonește că acesta era alimentat de un Exynos 2200 de generație anterioară, un SoC găsit în seria Galaxy S22 și notoriu pentru ineficiență și tendința de supraîncălzire.

Provocări și Incertitudini

Postarea de pe Revegnus on X nu specifică dacă dispozitivul va fi disponibil oficial pentru cumpărare în iunie anul viitor sau dacă Samsung intenționează doar să dezvăluie căștile AR în acest interval de timp. Acest lucru sugerează că produsul ar putea să nu fie disponibil până la începutul anului 2025 și chiar și atunci, ar putea fi disponibil doar în anumite regiuni. De asemenea, se menționează că prototipul anterior nu avea nevoie de o baterie externă și nu se baza pe un dispozitiv extern, dar nu este confirmat dacă versiunea comercială va păstra același design sau va opta pentru o soluție externă pentru a reduce greutatea căștilor.

Ce Urmează?

În ciuda acestor provocări și incertitudini, Samsung pare determinată să creeze un produs de realitate augmentată care să poată concura cu Apple Vision Pro. Cu toate acestea, mai sunt multe întrebări fără răspuns și, în cele din urmă, viitoarele scurgeri de informații și zvonuri vor oferi mai multe detalii. Până atunci, Apple Vision Pro ar putea fi deja disponibil în mai multe țări.

Sursa: Wccftech

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Pregătește Lansarea Căștilor AR în Iunie 2024

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă