Prima pagină » Samsung se apropie de lansarea primului său inel inteligent!

Samsung se apropie de lansarea primului său inel inteligent!

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-se-apropie-de-lansarea-primului-sau-inel-inteligent!

În ultimul an, au circulat numeroase zvonuri potrivit cărora Samsung lucrează la un inel inteligent capabil să urmărească activitățile, metricile de sănătate și somnul utilizatorilor. Se pare că firma se apropie de lansarea acestui produs inovator, având deja înregistrate mai multe mărci care ar putea fi folosite pentru inelul inteligent.

Recent, s-a descoperit că Samsung a înregistrat termenul „Curio”. Mai mult, GalaxyClub a raportat că firma sud-coreeană a înregistrat mai multe nume care ar putea fi legate de un inel inteligent. Printre acestea se numără „Galaxy Feel” și „Galaxy Glia”. Aceste denumiri se alătură unei liste extinse de mărci înregistrate, cum ar fi Circle, Galaxy Ring, Galaxy One, Index, Insight, Pulse și Rhythm. Toate acestea ar putea fi legate de produsele inelului inteligent Samsung sau de caracteristicile acestora.

Samsung a solicitat înregistrarea acestor termeni în Australia, Norvegia, Coreea de Sud și Marea Britanie. Descrierile acestor mărci sugerează că sunt caracteristici legate de aplicațiile asociate cu un inel inteligent de la Samsung. Mai precis, firma a menționat în documentele sale de marcă: „Inele inteligente; Aplicații software descărcabile pentru inele inteligente pentru urmărirea, colectarea, monitorizarea, detectarea, recunoașterea, stocarea, transmiterea, gestionarea și evaluarea datelor biometrice și fiziologice, semnelor vitale și înregistrărilor de sănătate personale, precum și pentru furnizarea de sfaturi medicale.”

Cel mai logic nume pentru primul inel inteligent Samsung ar fi „Galaxy Ring”, iar compania a înregistrat deja acest termen. În total, Samsung a solicitat înregistrarea a zece astfel de termeni și nu se așteaptă ca firma sud-coreeană să lanseze un inel inteligent înainte de prima jumătate a anului 2024.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung se apropie de lansarea primului său inel inteligent!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă