Prima pagină » Școala de vară la UMFST: Securitatea europeană și comunitățile multiculturale

Școala de vară la UMFST: Securitatea europeană și comunitățile multiculturale

de redactia
scoala-de-vara-la-umfst:-securitatea-europeana-si-comunitatile-multiculturale

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează în perioada 4 – 6 septembrie o școală de vară cu tema „Securitatea europeană și comunitățile multiculturale”. Evenimentul se va desfășura la București și este realizat în parteneriat cu Universitatea din București, prin Jean Monnet Center of Excellence in European Security and Disinformation in Multicultural Societies, înființat prin proiectul european Jean Monnet – ESDMS.

„Școala de vară este o platformă de dezbatere între specialiști și urmărește identificarea principalelor schimbări care au avut loc în mediul de securitate la nivel european și modul în care acestea influențează comunitățile multiculturale. La eveniment vor participa oameni politici, academicieni, profesori universitari, cercetători din țară și din străinătate. În cadrul evenimentului se vor organiza vizite de studiu la instituții de profil”, a informat pagina de Facebook a universității.

Înscrierile se pot face la adresa de e-mail: centerofexcellence.esdms@gmail.com, unde se pot obține informații suplimentare.

(Redacția)

Post-ul Școala de vară la UMFST: „Securitatea europeană și comunitățile multiculturale” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Școala de vară la UMFST: Securitatea europeană și comunitățile multiculturale

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type