Prima pagină » Sensuri unice noi pe mai multe străzi din Târgu Mureș

Sensuri unice noi pe mai multe străzi din Târgu Mureș

de redactia
sensuri-unice-noi-pe-mai-multe-strazi-din-targu-mures

Reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș au informat marți, 22 august, câteva modificări la regimul circulației rutiere care vizează zona cuprinsa între străzile Vulcan, Borzești, Bradului și Călimanului 2 (zona centrală) și strada Petrila (Tudor).

Potrivit unui anunț, pentru creșterea gradului de siguranță, se modifică și se semnalizează corespunzător circulația rutieră în zona delimitată de străzile Vulcan, Borzești, Bradului, Călimanului, prin instituirea de sensuri unice.

”Strada Vulcan, din direcția Alexandru Papiu Ilarian către strada Bradului, devine sens unic. Strada Borzești, de la intersecția cu strada Călimanului spre strada Alexandru Papiu Ilarian, devine sens unic. Strada Călimanului, dinspre strada Vulcan spre strada Alexandru Papiu Ilarian, devine sens unic. Strada Vulcan, devine sens unic spre strada Călimanului. Pe strada Petrila se instituie sens unic de circulație pe direcția de mers dinspre strada Tudor Vladimirescu spre strada Predeal. Menționăm că modificările evidențiate mai sus se pun în practică conform reglementarilor în vigoare de către municipalitate – în calitate de autoritate publică locală/ administrator al drumului, în virtutea obligațiilor legale care îi revin, la solicitarea și cu avizul Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș – pentru rezolvarea problemelor de trafic”, a informat sursa citată.

(Redacția)

Post-ul Sensuri unice noi pe mai multe străzi din Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sensuri unice noi pe mai multe străzi din Târgu Mureș

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă