Prima pagină » Soțul prințesei moștenitoare a Suediei a vorbit despre presupusul divorț răsunător și viața cu Victoria

Soțul prințesei moștenitoare a Suediei a vorbit despre presupusul divorț răsunător și viața cu Victoria

de Roboțelul @ iDOR.info
sotul-printesei-mostenitoare-a-suediei-a-vorbit-despre-presupusul-divort-rasunator-si-viata-cu-victoria

Prințul Daniel și soția sa, Prințesa moștenitoare Victoria au împlinit în luna iunie a acestui an 13 ani de mariaj.

Prințul Daniel a făcut referire la zvonurile legate de un presupus divorț între el și moștenitoarea tronului suedez. Aceste zvonuri au circulat anul trecut și, potrivit prințului, care a ales să dezbată subiectul cu puțin timp înainte de a împlini 50 de ani, au avut consecințe majore.

”Amândoi ne-am confruntat cu acest zvon răutăcios, care a avut consecințe majore”, a declarat Prințul Daniel realizatoarei Carina Bergfeldt de la SVT. 

Soțul prințesei moștenitoare a tronului Suediei a detaliat că au fost vești neadevărate care au prezentat o imagine distorsionată a mariajului lor și e de părere că nimeni nu poate crede aceste zvonuri, iar la un moment dat apropiați din anturajul lor au început să infirme răutățile tocmai fiindcă și ei se săturaseră.

Prințesa Victoria și Prințul Daniel ai Suediei, Getty (3) jpg

Daniel este căsătorit cu fiica cea mare a Regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei și a Reginei Silvia. Victoria este prima în linia de succesiune la tronul Suediei, din 2010. Prințesa moștenitoare și Prințul Daniel au doi copii, pe Prințesa Estelle și pe Prințul Oscar. Pentru a-și proteja familia, Victoria și Daniel au făcut referire la zvonul despre un divorț iminent printr-o declarație comună în februarie 2022.

Prințesa Victoria și Prințul Daniel ai Suediei, Getty (2) jpg

Atunci, pentru prima dată, Casa Regală suedeză a remis un comunicat cu privire la posibila despărţire a moştenitoarei coroanei suedeze de soţul ei.

Prinţesa Moştenitoare Victoria a Suediei şi consortul său, Daniel, au surprins pe toată lumea cu publicarea unui comunicat de presă în care vorbesc despre divorţ.

Prințesa Victoria a Suediei și Regele Carl XVI Gustaf al Suediei  Getty

Imaginea 1/3: Prințesa Victoria a Suediei și Regele Carl XVI Gustaf al Suediei Getty

„Ne-a ajuns la cunoştinţă că există un zvon negativ extins cu privire la relaţia noastră privată. Se răspândesc acuzaţii despre trădarea în relaţie şi un divorţ iminent”, s-a arătat atunci într-o postare a Curţii Regale suedeze pe Instagram, semnată de Victoria şi Daniel.

„În mod normal, nu comentăm zvonuri şi speculaţii. Dar, pentru a ne proteja familia, vrem să lămurim, odată pentru totdeauna, că zvonurile care se răspândesc acum sunt complet nefondate”, spun cei doi în premieră, infirmând zvonurile despre un posibil divorţ.

Potrivit publicaţiei „El Pais”, Margareta Thorgren, ofiţer şef de informaţii al Curţii Regale, a declarat pentru ziarul „Expressen” că această reacţie oficială neobişnuită a cuplului regal vine după ce, timp de mai multe luni, au apărut tot felul de articole în presa suedeză de celebrity, care au răspândit ideea că perechea regală ar fi trecut printr-o criză.

Iată că Daniel întărește ideea că toate au fost doar idei rău intenționate, iar viața lor pare că a reintrat pe un făgaș relativ calm.

Foto: Getty




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Soțul prințesei moștenitoare a Suediei a vorbit despre presupusul divorț răsunător și viața cu Victoria

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google