Prima pagină » Spitalul de Urgență Târgu Mureș, investiții de 63 de milioane de lei prin PNRR

Spitalul de Urgență Târgu Mureș, investiții de 63 de milioane de lei prin PNRR

de redactia
spitalul-de-urgenta-targu-mures,-investitii-de-63-de-milioane-de-lei-prin-pnrr

Încă un proiect al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş a fost aprobat pentru finanţare din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a anunțat vineri, 18 august, Biroul de presă al instituției.

Conform sursei citate, proiectul privind “Modernizarea, extinderea şi dotarea cu echipamente noi a Secţiei de terapie intensive nou-născuţi din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş” a fost aprobat pentru finanţare în cadrul apelului PNRR/ 2022/ C12/ MS/ I2.3/ Secţii de terapie intensive pentru nou-născuţi, valoarea proiectului fiind de 21.136.685 de lei.

”Proiectul are ca obiectiv creşterea capacităţii de îngrijire a nou-născutului cu risc la standarde moderne şi de calitate. Acesta este cel de-al patrulea proiect al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş finanţat prin PNRR, celelalte trei fiind: “Reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea cabinetelor din ambulatoriile de specialitate”, în valoare de 13.189.116,6 lei; “Reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea cu echipamente în vederea reducerii riscului de infecţii asociate asistenţei medicale”, în valoare de 29.295.856,32 lei; Dezvoltarea activității de planificare familială la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș – Investiția specifică: I 1.5. Cabinete de planificare familială”, a informat Biroul de presă al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

(Redacția)

Post-ul Spitalul de Urgență Târgu Mureș, investiții de 63 de milioane de lei prin PNRR apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Spitalul de Urgență Târgu Mureș, investiții de 63 de milioane de lei prin PNRR

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă