Prima pagină » Știri false cu vedete arestate. Nu deschideți!

Știri false cu vedete arestate. Nu deschideți!

de Vasilescu Amalia
stiri-false-cu-vedete-arestate.-nu-deschideti!

Tot mai multe știri false apar în mediul online, clone ale site-ului Digi24, care duc în eroare internauții, făcându-i să acceseze așa zise știri, despre vedete din România arestate.

Știrile false au apărut sub sigla Digi24 și cu fontul lor, pentru a da iluzia credibilității. Ulterior, Digi24 a lansat un avertisment în acest sens. Mihai Gâdea, Andreea Marin și Andreea Esca sunt câteva vedete de imaginea cărora escrocii s-au folosit pentru a încuraja oamenii să investească online pentru a se îmbogăți.

Digi24.ro își avertizează cititorii să nu deschidă paginile fake distribuite pe rețelele sociale care nu au adresa de internet: www.digi24.ro. ”În ultima perioadă au apărut în spațiul online multe clone ale site-ului nostru, cu adrese false, care copiază logo-ul Digi24 și fontul folosit de noi, pentru a induce în eroare cititorii, făcându-i să acceseze așa zise știri, care sunt false, despre vedete din România, unele dintre aceste așa zise știri susținând că aceste vedete promovează anumite produse și servicii”.

”Citiți, vă rog, cu atenție. Dați share pentru ca oamenii să afle în număr cât mai mare și, când primiți linkuri asupra cărora aveți îndoieli, nu dați click pe acestea. Pot conține viruși care vă pot crea mari probleme! Niciodată nu veți auzi o astfel de recomandare din partea mea! (…) De asemenea, sunt multe site-uri fantomă care folosesc în mod fals imaginea mea pentru a vinde diverse produse, nu le cumpărați, nu vă lăsați păcăliți”, a menționat prezentatoarea TV Andreea Marin, pe pagina de facebook.

Clonarea de site-uri web are ca scop obţinerea de date confidenţiale în scop de fraudă electronică (phishing).

Post-ul Știri false cu vedete arestate. Nu deschideți! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Știri false cu vedete arestate. Nu deschideți!

Autor/editor: Vasilescu Amalia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă