Prima pagină » Sunt dezamăgită. Alexandra Dinu n-a mai rezistat și a rupt tăcerea: o fotografie a făcut-o să răbufnească

Sunt dezamăgită. Alexandra Dinu n-a mai rezistat și a rupt tăcerea: o fotografie a făcut-o să răbufnească

de Roboțelul @ iDOR.info
sunt-dezamagita.-alexandra-dinu-n-a-mai-rezistat-si-a-rupt-tacerea:-o-fotografie-a-facut-o-sa-rabufneasca
  • SuperLiga: CFRBotoșani, vineri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: DinamoPetrolul, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Alexandra Dinu susține că între ea și Bobby Păunescu este doar o relație de prietenie și s-a arătat deranjată de faptul că omul de afaceri a publicat pe rețelele sociale o fotografie care nu a făcut altceva decât să sporească speculațiile că ei sunt un cuplu , care poate fi văzută în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Alexandra Dinu a rupt tăcerea

În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, vreau să lămuresc faptul că sunt doar simple speculații.

Sunt într-o relație de amiciție de mulți ani cu Bobby Păunescu și am petrecut câteva zile de vacanță, la Villa Treville din Positano, împreună cu el și cu mai mulți prieteni comuni.

Au fost publicate pe Instagram Stories mai multe video-uri din timpul vacanței petrecute aici, pe care le-am și repostat, fără să mă gândesc că pot genera speculații cu privire la o relație între mine și Bobby.

Repet. Între mine și Bobby nu e NICI O ALTĂ RELAȚIE în afară de cea de amiciție și colaborare profesională.

Mai mult, sunt dezamăgită de faptul că un prieten vechi, așa cum l-am considerat pe Bobby, a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult, printr-o fotografie urcată pe Instagram Stories, în care apare o altă femeie cu părul blond, a cărei față însă nu se vede și al cărui nume l-am aflat ulterior. Identitatea ei nu am să o fac publică, tocmai pentru că respect dreptul oricărei persoane la viața privată”, a spus Alexandra Dinu, potrivit click.

Alexandra Dinu, despre relația cu fiul său Mario

Recent, Alexandra Dinu a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul pe care îl are cu Adrian Mutu, Mario.

E mai greu de gestionat relația cu un tânăr adolescent, dar încerc să mă gândesc că am trecut și eu pe acolo. Încerc să înțeleg chiar și lucrurile care sunt mai greu de înțeles.

Sfaturi dau întotdeauna, cred că n-aș fi o mamă dacă n-aș da sfaturi. Trebuie să-mi spun părerea cu privire la învățat, sport, mai ales atunci când mi-o cere. N-am cum să-i impun, e mare”, a declarat Alexandra Dinu, la Antena Stars.

FOTO Mario Mutu este într-o relație cu artista Mara

Galerie Foto

Etichete: alexandra dinu , bobby paunescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sunt dezamăgită. Alexandra Dinu n-a mai rezistat și a rupt tăcerea: o fotografie a făcut-o să răbufnească

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă