Prima pagină » Târgu Mureș: Plicuri cu substanțe suspecte găsite într-un autoturism

Târgu Mureș: Plicuri cu substanțe suspecte găsite într-un autoturism

de redactia
targu-mures:-plicuri-cu-substante-suspecte-gasite-intr-un-autoturism

Polițiștii Biroului Rutier Târgu Mureș și Serviciului Rutier Mureș – Biroul Drumuri Naționale și Europene, au oprit pentru control vineri 18 august, în jurul orei 2.25, pe strada Gheorghe Doja, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Sâncraiu de Mureș.

”În autovehicul au fost identificați și legitimați doi pasageri, respectiv doi bărbați, din municipiul Târgu Mureș. În urma testării conducătorului auto cu aparatul DrugTest, acesta a indicat o valoare pozitivă pentru MET (Methamphetamine), motiv pentru care a fost condus la o unitate spitalicească în vederea prelevării mostrelor biologice. De asemenea, polițiștii au identificat în interiorul autovehiculului cinci plicuri de tip zip-lock și o folie de staniol, conținând substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. Acestea au fost ridicate și înaintate polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, pentru stabilirea naturii substanțelor depistate și continuarea cercetărilor. În cauză, polițiștii rutieri continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Post-ul Târgu Mureș: Plicuri cu substanțe suspecte găsite într-un autoturism apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Târgu Mureș: Plicuri cu substanțe suspecte găsite într-un autoturism

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă