Prima pagină » Târgu Mureș: Punct de colectare a deșeurilor electronice și electrocasnice

Târgu Mureș: Punct de colectare a deșeurilor electronice și electrocasnice

de redactia
targu-mures:-punct-de-colectare-a-deseurilor-electronice-si-electrocasnice

Târgumureșenii că au posibilitatea, începând de luni 21 august, să de debaraseze de toate obiectele voluminoase sau de cele electrice, electronice și electrocasnice ducându-le personal la punctul de colectare situat în strada Depozitelor nr. 24.
”Acum se pot arunca obiecte de mobilier vechi precum mese, dulapuri, scaune, canapele, fotolii, paturi, saltele, tablouri, cuști de animale, jucării, biciclete, tocuri, uși, ferestre, oglinzi, covoare, preșuri, carpete, parbrize. Tot acum, se vor putea aduce la containerele special amenajate și deșeurile tip echipamente electrice, electronice și electrocasnice: frigidere, calculatoare, mașini de spălat, aspiratoare, becuri, neoane, baterii etc. Rugăm târgumureșenii să dea dovadă de bună credință și să ducă la punctul de colectare temporar în strada Depozitelor nr. 24 doar deșeurile voluminoase și/sau pe cele electrice sau electrocasnice. Menționăm faptul că aruncarea deșeurilor pe domeniul public este interzisă! La începutul lunii septembrie va demara campania de colectare pentru deșeurile voluminoase la nivelul întregului oraș”, au informat reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Post-ul Târgu Mureș: Punct de colectare a deșeurilor electronice și electrocasnice apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Târgu Mureș: Punct de colectare a deșeurilor electronice și electrocasnice

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă