Prima pagină » Transilvania Cup, în Sâncraiu de Mureș

Transilvania Cup, în Sâncraiu de Mureș

de redactia
transilvania-cup,-in-sancraiu-de-mures

Baza sportivă Junior din Sâncraiu de Mureș găzduiește competiția sportivă Transilvania Cup, organizată de către ACS Academica Transilvania Târgu Mureș.

Evenimentul se desfășoară pe mai multe zile, în perioada 5-20 august, fiecare zi fiind destinată unei categorii de vârstă.

Competiția Transilvania Cup organizată la baza sportivă din Sâncraiu de Mureș, își deschide porțile în acest sfârșit de săptămână pentru grupele de copii născuți în anii 2012 și 2014.

În anunțul făcut pe pagina oficială de Facebook a ACS Academica Transilvania Târgu Mureș, organizatorii anunță faptul că tinerii fotbaliști vor fi primiți cu brațele deschise și vor avea parte de sprijin și încurajare din tribune.

„Pentru micuții fotbaliști care vor intra pe teren, le dorim multă baftă și succes în fiecare mișcare pe care o fac. Eforturile lor nu vor fi trecute cu vederea, deoarece suntem  hotărâți să răsplătim munca lor cu recunoaștere și apreciere pe măsură”, au precizat aceștia.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Transilvania Cup, în Sâncraiu de Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Această știre este preluată.
Sursa acestei stiri: Transilvania Cup, în Sâncraiu de Mureș
Autor: redactia

S-ar putea să-ți placă