Prima pagină » Un nou proiect pentru comuna Sânpaul

Un nou proiect pentru comuna Sânpaul

de redactia
un-nou-proiect-pentru-comuna-sanpaul

Primăria Comunei Sânpaul, instituție condusă de primarul Simon István, titulara proiectului ”Înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în comuna Sânpaul, județul Mureș”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în localitatea Sânpaul, imobil identificat prin C.F. nr. 53157/Sânpaul, comuna Sânpaul.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, și la următoarea adresă: apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de zece zile de la data publicării anunțului pe pagin de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția)

Post-ul Un nou proiect pentru comuna Sânpaul apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Un nou proiect pentru comuna Sânpaul

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă