Prima pagină » Verificări ale jandarmilor mureșeni pe linie piscicolă

Verificări ale jandarmilor mureșeni pe linie piscicolă

de redactia
verificari-ale-jandarmilor-mureseni-pe-linie-piscicola

Pentru prevenirea și combaterea neregulilor în zonele de pescuit, echipaje din cadrul din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș împreună cu reprezentanții Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Mureș, au desfășurat duminică, 13 august, o acțiune de verificare a respectării condițiilor de practicare a pescuitului recreativ pe râul Mureș în zona localităților Reghin, Târgu Mureș, Iernut și Luduș. 

”Pentru încălcarea prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului 23/2008 cele mai preponderente fiind: pescuit fără permis, reținerea peștilor sub dimensiunile minime legale și pentru pescuitul în zone la mai puțin 500 de metri aval de baraj au fost reținute trei permise de pescuit, la trei persoane le-a fost suspendat dreptul de a pescui pe o perioadă de 90 de zile. În total, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9.600 de lei”, au informat reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș. 

(Redacția)

Post-ul Verificări ale jandarmilor mureșeni pe linie piscicolă apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Această știre este preluată.
Sursa acestei stiri: Verificări ale jandarmilor mureșeni pe linie piscicolă
Autor: redactia

S-ar putea să-ți placă