Prima pagină » Veterani mureșeni medaliați la Campionatele Naționale

Veterani mureșeni medaliați la Campionatele Naționale

de redactia
veterani-mureseni-medaliati-la-campionatele-nationale

Atleții mureșeni veterani au încheiat cu succes Campionatele Naționale în aer liber din această vară.

Anul acesta, în competiția desfășurată la București, sportivii au fost surprinși să vadă că au fost mai puțini concurenți comparativ cu anii precedenți.

La categoria peste 60 de ani, Attila Böjte a câștigat două titluri naționale la 100 de metri plat și triplu salt, dar și o medalie de argint la săritura în lungime.

János Csaba Fülöp a câștigat toate cele patru probe de aruncări la categoria 75+, mai exact la aruncarea discului, aruncarea greutății, aruncarea ciocanului și aruncarea ciocanului greu.

Cea mai tânără membră a echipei a obținut și ea o medalie de aur. Este vorba despre Rozáli a Barabási care a câștigat proba de 80 de metri garduri la categoria 45+ feminin.

„Putem spune că în ciuda dificulăților în pregătire, rezultatele din acest an au fost reușite. Am depășit multe obstacole… și a meritat”, se precizează pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Municipal Târgu Mureș.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Veterani mureșeni medaliați la Campionatele Naționale apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Veterani mureșeni medaliați la Campionatele Naționale

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă