Prima pagină » VIDEO-FOTO: Dinozaur T-Rex de 13 metri și alte surprize, la Dino Park în Târgu Mureș

VIDEO-FOTO: Dinozaur T-Rex de 13 metri și alte surprize, la Dino Park în Târgu Mureș

de redactia
video-foto:-dinozaur-t-rex-de-13-metri-si-alte-surprize,-la-dino-park-in-targu-mures

Orașul Târgu Mureș se bucură în luna august de prezența unei expoziții mobile care circulă în toate județele țării, o expoziție cu peste 25 de dinozauri care se mișcă, respiră și scot sunete. Copiii – și nu numai – pășesc entuziasmați în parc, putând asculta sunetele dinozaurilor, chiar să călărească unii din ei și să-și facă poze sub uriașul T-Rex, vedeta parcului și atracția principală pentru copii.

„Este cel mai mare. Are 13 metri lungime. Aproximativ așa și arăta el în realitate”, ne-a povestit Nicon Trofim, administratorul Dino Park.

„Parcul mi se pare frumos. Cel mai mult mi-a plăcut T-Rex-ul pentru că e dinozaurul meu preferat”, ne-a spus Paula, în vârstă de 9 ani

Parcul este, totodată, și un spațiu educativ pentru copii, fiecare dinozaur având informații legate de istoricul său atașate, atât în limba română, cât și în limba engleză.

„E o expoziție mobilă care circulă prin toată țara. Am fost deja în multe orașe – începem din primăvară, până la sfârșitul toamnei și stăm câte o lună de zile în fiecare oraș. Avem dinozauri animatronici în mare parte – se mișcă, respiră, fac sunete, își mișcă capul, coada, mâinile. Avem și dinozauri statici”, a precizat Nicon Trofim.

Parcul vă așteaptă să descoperiți lumea dinozaurilor până în data de 27 august, el aflându-se pe strada Plutelor, vizavi de restaurantul Sorpatika. Parcul îi va primi pe cei interesați zilnic, de luni până vineri, între orele 14.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 10.00 – 21.00. Prețul unui bilet este de 25 de lei, iar copiii sub 3 ani au intrare gratuită.

Alexandra BORDAȘ

Post-ul VIDEO-FOTO: Dinozaur T-Rex de 13 metri și alte surprize, la Dino Park în Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Această știre este preluată.
Sursa acestei stiri: VIDEO-FOTO: Dinozaur T-Rex de 13 metri și alte surprize, la Dino Park în Târgu Mureș
Autor: redactia

S-ar putea să-ți placă