Prima pagină » VIDEO| Horoscop miercuri 23 august 2023. Mercur e retrograd în Fecioară până pe 15 septembrie

VIDEO| Horoscop miercuri 23 august 2023. Mercur e retrograd în Fecioară până pe 15 septembrie

de Roboțelul @ iDOR.info
video|-horoscop-miercuri-23-august-2023.-mercur-e-retrograd-in-fecioara-pana-pe-15-septembrie

Horoscop miercuri 23 august 2023. Previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile. Mercur  e retrograd în Fecioară până pe 15 septembrie. Cum ne influențează.

Berbec

Planul financiar sau gestionarea unor resurse la comun cu un partener sunt în vizorul tău. Tot ce vizează partea practică, organizatorică, munca și sănătatea, rutina și responsabilitățile zilnice vor capătă amploare din moment ce Soarele își începe tranzitul anual prin Fecioară iar Mercur intră în retrogradare. Ești îndemnat să-ți reevaluezi eficiența și atenția acordată jobului, sănătății și alimentației. Devii mai practic și mai atent la detalii.

Taur

Interacțiunea într-o colaborare sau parteneriat poate să fie ușor provocatoare, punându-ți răbdarea la încercare. Modul în care îți exprimi sentimentele și creativitatea, abilitățile de socializare dar și planul romantic vor fi reevaluate până pe 15 septembrie grație intrării lui Mercur în retrogradare în Fecioară. Managementul eficient al timpului va deveni o prioritate.

Gemeni

Gestionarea unor sarcini va avea nevoie de timp și răbdare din partea ta. Odată cu intrarea lui Mercur, propriul tău guvernator, în mers aparent retrograd în Fecioara, poți deveni ușor introvertit. Regândirea unor chestiuni domestice, a relației cu familia dar și a planului emoțional vor fi în vizorul tău până pe 15 septembrie. Sunt posibile schimbări sau reamenajari în cămin dar și o reevaluare a unor tipare familiale.

Rac

Unele planuri pot suporta ușoare modificări datorate unor chestiuni neprevăzute. Mercur care intră în mers aparent retrograd și Soarele din Fecioară accentuează importanța exprimării propriilor idei într-un mod mai precis și mai eficient. Se recomandă să fii precaut cu tot ce vizează semnarea sau negocierea de contracte, procesele de vânzare – cumpărare, transporturi și distribuție.

Leu

Discutarea unei chestiuni profesionale poate genera tensiune mai ales dacă te simți suprasolicitat. Intrarea lui Mercur în mers aparent retrograd în Fecioară te invită să-ți gestionezi resursele financiare dar și abilitățile native într-un mod mai practic și mai eficient. Cât de profitabile sunt ideile tale sau cât de bine știi să-ți negociezi salariul sau valoarea serviciilor tale va fi în vizorul tău.

Fecioară

Nu miza astăzi pe stabilitatea unor înțelegeri sau acorduri, pot interveni tot felul de schimbări sau modificări. Soarele intră în Fecioară deci oficial începe sezonul tău, fapt care îți oferă șansă să te evidențiezi. În același timp, Mercur își începe mersul aparent retrograd în semnul tău până pe 15 septembrie, deci durabilitatea sau eficiența unor planuri sau idei va fi testată.

Balanță

Dacă ți-ai propus să faci unele achiziții astăzi sau să dezbați o chestiune financiară, unele lucruri te pot lua prin suprindere. Retrogradarea lui Mercur în Fecioară până pe 15 septembrie îți va oferi șansa să-ți revizuiești unele probleme mai vechi, temeri sau nesiguranțe astfel încât să faci pace cu tine. Soarele în Fecioară îți va lumina calea ajutându-te să vezi care sunt acele persoane pe care te poți baza și care nu.

Scorpion

Relația cu partenerul poate întâmpina unele tensiuni dacă perspectivele voastre sunt împărțite. Sectorul prieteniilor, al proiectelor de viitor și al aspirațiilor tale va fi gazdă Soarelui în Fecioară pentru următoarea lună dar și a retrogradării lui Mercur deci unele planuri de viitor pot fi amânate sau reevaluate. De asemenea, durabilitatea unei relații de prietenie va fi testată.

Săgetător

Gestionarea unei sarcini domestice sau profesionale poate să-ți ia mai mult decât ai preconizat inițial, deci va fi important să-ți păstrezi răbdarea. Mercur își începe mersul aparent retrograd în Fecioară în sectorul profesiei și al modului în care îți exprimi autoritatea, îndemnându-te să vezi cât de eficiente sunt unele obiective sau ambiții socio-profesionale. Relația cu persoane cu autoritate va fi intensificată.

Capricorn

Un proiect la care lucrezi poate necesita mai multe resurse decât ai preconizat inițial, deci rămâi flexibil. Un plan de călătorie sau de a-ți extinde orizonturile intelectuale prin participarea la un curs sau chiar prin susținerea lui poate să întâmpine unele impedimente sau întârzieri datorate întrării lui Mercur în mers retrograd până pe 15 septembrie. Îți poți revizui o filozofie de viață astfel încât să devină mai eficientă.

Vărsător

Dacă nu agreezi atitudinea sau abordarea cuiva, chiar dacă este cineva apropiat, vei tinde să reacționezi direct și tranșant. Cu Mercur în mers retrograd în Fecioară în sectorul transformării, al afacerilor și al intimității, ți se cere să fii extrem de precis în reevaluarea unor chestiuni financiare sau emoționale până pe 15 septembrie. Este posibil să fie nevoie să renunți la unele proiecte sau idei care nu mai funcționează.

Pești

Nu toată lumea va fi pe aceeași lungime de undă cu tine astăzi sau tu eșți cel care pune la îndoială convingerile cuiva. Cu Soarele în Fecioară și cu Mercur retrograd până la mijloc de septembrie, modul cum interacționezi cu partenerii sau cu clienții este în vizorul tău. Cheia este găsirea unui echilibru între tine și celălalt și abilitatea de a-ți stabili limite ferme și clare în relații.

Horoscop general, săptămâna 21 – 27 august 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: VIDEO| Horoscop miercuri 23 august 2023. Mercur e retrograd în Fecioară până pe 15 septembrie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă