Prima pagină » VIDEO-INTERVIU cu Ioana Feurdean, ghid spiritual pentru (re)descoperirea Eului Superior

VIDEO-INTERVIU cu Ioana Feurdean, ghid spiritual pentru (re)descoperirea Eului Superior

de redactia
video-interviu-cu-ioana-feurdean,-ghid-spiritual-pentru-(re)descoperirea-eului-superior

Recent, în luna iulie a acestui an, pe strada Muncitorilor nr. 3 din cartierul târgumureșean Aleea Carpați s-a deschis un cabinet de hipnoterapie și dezvoltare personală. Demersul a fost inițiat de către Ioana Feurdean, hipnoterapeut, consilier pentru dezvoltare personală și formator, și se adresează celor care caută și își doresc să devină o versiune proprie mai bună.

De la Drept, la hipnoterapie

Licențiată și masterandă în Drept la Universitatea ”Petru Maior” din Târgu Mureș, Ioana Feurdean a decis ”să schimbe macazul” profesional în urmă cu aproximativ cinci ani, când și-a explorat viețile trecute și a realizat că drumul său adevărat se află într-o cu totul altă direcție. Așa au început certificările și specializările, tânăra primind de la mentorul său, dr. Elena Gabor, orientarea necesară pentru formarea în terapia prin hipnoterapie.

Astfel, Ioana Feurdean este certificată în terapia prin hipnoză și hipnoterapie de către Asociația Europeană de Hipnoterapie Medicală și Terapia Subconștientului și Asociația Internațională de Terapia de Regresii în Vieți Anterioare (International Past Life Regression Association) din Santa Monica, California, SUA. În plus, Ioana Feurdean este certificată în consiliere pentru dezvoltarea personală și ca formator prin intermediul unor cursuri acreditate de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Educației Naționale, care este valabil în Uniunea Europeană și alte state cu care țara noastră a semnat acorduri.

”Îi ajut pe oameni să devină propriul lor supererou. Ce înseamnă asta? Să devii cea mai bună versiune a ta, să trăiești viața visurilor tale, să-ți îndeplinești proiectele și dorințele pe care le ai în viață, să treci peste gândurile care te sabotează, gânduri negative, gânduri orientate către descurajare, adică să devii o persoană așa cum îți dorești tu. Să fii fericit, să ai o împlinire sufletească, despre asta este vorba. Am certificări în hipnoză și hipnoterapie, în terapia de regresii în Vieți Anterioare și în Viața dintre Vieți. Este un domeniu absolut fabulos și îi mulțumesc foarte mult mentorei mele, doctor Elena Gabor, care întotdeauna mă sprijină și îmi oferă sfaturi în acest domeniu”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Ioana Feurdean.

Calea către cea mai bună versiune proprie

Referindu-se la dezvoltarea personală, Ioana Feurdean spune că aceasta este ”un tărâm absolut frumos” unde lucrează cu persoanele consiliate pentru ca acestea să devină cea mai bună versiune a lor și să își descopere Esența Divină.

”Serviciile pe care le ofer presupun consiliere pentru dezvoltare personală în primul rând, iar de fiecare dată când vine un client nou se face o consultație. Ce înseamnă acestă consultație? Le pun întrebări despre țelurile și problemele pe care doresc să le depășească. Se lucrează bineînțeles prin hipnoterapia pentru dezvoltare personală, hipnoterapia spirituală prin Regresii în Vieți Anterioare și în Viața dintre Vieți, în care oamenii experimentează cine suntem noi ca suflete, care este rolul nostru ca suflete, care este scopul vieții, să experimenteze iubirea necondiționată, atât la nivel de sentiment, nu doar la nivel de concepție. Este ceva care este foarte greu de descris în cuvinte, niște emoții și sentimente care pur și simplu te trag pe un nivel mult mai înalt. Automat devii o versiune mai bună a ta și sunt niște transformări minunate, atunci când omul își redescoperă Esența Divină. Sufletul acela despre care se vorbește în religie, în spiritualitate i se spune Eu Superior, dar și această întrebare de unde venim noi ca și suflete, ca și oameni? De unde am pornit? Care este scopul nostru? Care sunt misiunile noastre aici, pe Pâmânt? Dar și unde ne ducem după ce se încheie această călătorie, în această viață, adică sufletul unde merge, unde se întoarce, există acel Univers despre care se vorbește în știință? Oare există așa ceva? Există acel Rai descris de Biblie sau de religie? Există Lumina care este descrisă de religia ortodoxă? Îți răspunde la foarte multe întrebări pe care cu siguranță toată lumea le are. Este un domeniu absolut fascinant”, a afirmat Ioana Feurdean.

Ședințe fizice sau online

Paleta serviciilor furnizate este alcătuită din Hipnoterapie, ca terapie alternativă, pentru dezvoltare personală, Terapia de Regresii în Vieți Anterioare și Analiza Regresiei, Terapia de Regresie în Viața dintre Vieți, Dezvoltare personală și coaching, Hipnoterapie și dezvoltare personală pentru copii, adolescenți și părinți, Hipnotarapie și coaching de relații și Hipnoterapie și dezvoltare personală pentru gameri.

Persoanele interesate să își programeze o ședință privată fizică sau online o pot face la adresa de e-mail info@ioanafeurdean.com, precum și la numărul de telefon 0743-833.825 (Whatsapp, Telegram). De asemenea, Ioana Feurdean este prezentă în Social Media, pe Facebook, Linkedin (Ioana Feurdean), Instagram (johanna_blackpearl), YouTube și TikTok (Ioana Feurdean Română, Ioana Feurdean English).

Text: Alex TOTH

Video: Alin PETRE

Post-ul VIDEO-INTERVIU cu Ioana Feurdean, ghid spiritual pentru (re)descoperirea Eului Superior apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: VIDEO-INTERVIU cu Ioana Feurdean, ghid spiritual pentru (re)descoperirea Eului Superior

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type