Prima pagină » WeinRun, un concurs inedit lansat de Jidvei pentru iubitorii de sport

WeinRun, un concurs inedit lansat de Jidvei pentru iubitorii de sport

de redactia
weinrun,-un-concurs-inedit-lansat-de-jidvei-pentru-iubitorii-de-sport

Producătorul de vin Jidvei a dat start înscrierilor la primul concurs de alergare din Țara Vinului. WeinRun este o competiție de alergare cu un traseu inedit prin viile și pădurea de pe domeniul Castelului Bethlen-Haller, din Cetatea de Baltă, județul Alba.

Organizatorii evenimentului au dezvăluit că își doresc, ca prin acest concurs, să promoveze Țara Vinului și frumusețile acesteia.

„Am decis să organizăm Jidvei WeinRun pentru că am vrut să punem în valoare zona din care venim, Țara Vinului – Weinland, și Castelul Bethlen-Haller dintr-o altă perspectivă. Prin acest concurs, vrem să demonstrăm că este mai mult decât un concept pe care l-am integrat în serviciile noastre de ospitalitate pe care le oferim la Castelul Bethlen-Haller. Pentru noi, healthy food-healthy life este un stil de viață și un mod în care dorim ca lucrurile să funcționeze la castel. Sportul, mâncarea sănătoasă și grija pentru natură sunt câteva dintre principiile unei vieți împlinite și active. De asemenea, am dorit să creăm o acțiune care să aducă împreună comunitatea și, în special, tinerii de la școlile și liceele din Jidvei și Blaj care vor fi voluntari și vor ajuta echipele Jidvei și Esport pentru o bună desfășurare a competiției”, declară Președintele Grupului Jidvei, Claudiu Necșulescu.

Competiția, organizată în parteneriat cu esport.ro, se va desfășura pe data de 2 septembrie 2023, iar înscrierile sunt deschise până joi, 24 august 2023. Participanții se pot înscrie la cursa de 15 km, cursa de 7 km și cursa familiei, optând pentru una dintre următoarele grupe de vârstă:

Poate părea neobișnuit ca un producător de vinuri să organizeze un eveniment sportiv”, a mai spus Claudiu Necșulescu, „dar Jidvei, de-a lungul timpului, a susținut numeroase demersuri din acest domeniu, iar parteneriatul semnat cu COSR în 2019 ne oferă această credibilitate în fața sportivilor profesioniști și amatori”.

Cu încredere în viitor, reprezentanții Jidvei sunt siguri că în câțiva ani competiția va ajunge la nivel internațional, evoluând de la competitori amatori la sportivi profesioniști. „Ne gândim la un traseu pentru un maraton de 42 km. Sperăm, ca în timp, să organizăm, în paralel cu Jidvei WeinRun, un concurs de tir cu arcul și o competiție de ciclism”, a adăugat acesta.

Cursa de 15 kilometri din cadrul Jidvei WineRun este una destul de lungă și solicitantă, potrivit organizatorilor. Dar cu așa trasee spectaculoase, distanța îi aduce pe participanți mai aproape de unicitatea teritoriului transilvănean. Concurenții vor avea parte și de un kit Jidvei pe măsură, pe lângă bucuria de a traversa rutele incredibile ale traseului. Acest kit conține, printre altele:

  • Tricou;
  • Medalie de participare;
  • Rucsac;
  • Număr de concurs;
  • Puncte de hidratare & alimentare pe traseu;
  • Voucher masă după cursă;
  • Voucher pentru pahar cu vin, după cursă;
  • Cadou Jidvei: sticlă cu vin (pentru cei peste 18 ani!).

Mai multe detalii despre Jidvei WeinRun, condițiile pe care fiecare alergător trebuie să le îndeplinească pentru a participa la această cursă, precum și formularul de înscriere, pot fi consultate pe www.esport.ro.

Vino în Țara Vinului și descoperă frumusețea peisajelor din inima Transilvaniei într-o cursă de alergare unică în România, pe domeniul Castelului Bethlen-Haller, simbol al vinurilor Jidvei.

Post-ul WeinRun, un concurs inedit lansat de Jidvei pentru iubitorii de sport apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: WeinRun, un concurs inedit lansat de Jidvei pentru iubitorii de sport

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type