Prima pagină » Xiaomi 13T Pro apare în baza de date NCC, iar designul său de flagship premium este confirmat

Xiaomi 13T Pro apare în baza de date NCC, iar designul său de flagship premium este confirmat

de Roboțelul @ iDOR.info
xiaomi-13t-pro-apare-in-baza-de-date-ncc,-iar-designul-sau-de-flagship-premium-este-confirmat

Xiaomi urmează să anunțe o serie de flagship-uri de toamnă undeva în septembrie, potrivit zvonurilor. Vorbim despre lineup-ul Xiaomi 13T, care ne va aduce atât un model de bază, cât și unul Pro. Ei bine, Xiaomi 13T Pro a început să primească certificări, iar zvonurile din trecut spuneau că vorbim despre o variantă rebranduită a lui Redmi K60 Ultra, proaspăt anunțat în China. Azi apar imagini direct din baza NCC care confirmă designul abordat. Mai jos avem detalii.

Xiaomi 13T Pro apare aici pe alb sau negru, iar designul de flagship premium e confirmat. Vorbim despre un telefon cu display generos OLED, cu spate din sticlă și muchii fabricate din aluminiu. Sunt cunoscute și detalii legate de specificații. Terminalul aduce un panou OLED de 6.67 inch în diagonală cu rezoluție de 2712 x 1220 pixeli și refresh rate de 144Hz. Sub capotă se află un procesor MediaTek Dimensity 9200+ de top, iar în configurație de top ar trebui să primească 12 GB RAM și 512 GB de stocare.

Primește baterie de 5000 mAh ce se încarcă la 120W pe fir, iar în partea din față se află o cameră selfie de 20 MP. În spate primim o cameră de 50 MP cu senzor flagship, una ultrawide de 13 MP și una telephoto de 50 MP pentru zoom. Telefonul are certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf. Recent am aflat că Redmi K60 Ultra va primi 5 ani de actualizări de securitate, respectiv 4 update-uri majore Android. E astfel posibil ca Xiaomi 13T Pro să aibă parte de același „tratament”.

Xiaomi nu a anunțat încă data de lansare a seriei, dar e clar că terminalele vor sosi în această toamnă. Mă gândesc că producătorul va începe o campanie de teasing curând pe rețelele sale de socializare.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Xiaomi 13T Pro apare în baza de date NCC, iar designul său de flagship premium este confirmat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type