Prima pagină » Zi plină de distracții la Parcul de distracții MegaLand Târgu Mureș

Zi plină de distracții la Parcul de distracții MegaLand Târgu Mureș

de redactia
zi-plina-de-distractii-la-parcul-de-distractii-megaland-targu-mures

MegaLand Târgu Mureș, parc de distracții situat pe strada Voinicenilor nr. 137, organizează marți, 15 august, o zi plină de activități distractive, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Printre activitățile dedicate copiilor se numără un concurs de pictură, o bătaie cu apa, accesul gratuit la patinoarul sintetic, animație și jocuri cu o animatoare.

„Anul acesta am pregătit surprize minunate pentru voi, pe lângă toboganele gonflabile, mașinuțele electrice, roller coaster, patinoar, trenulețul electric și caruselul de căluți aurii, vom avea pentru voi și popcorn, vată de zahăr, meniuri de mâncare și tot felul de activități deosebite pentru copilași”, se menționează pe pagina de Facebook a evenimentului.

Alexandra BORDAȘ

Post-ul Zi plină de distracții la Parcul de distracții MegaLand Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Această știre este preluată.
Sursa acestei stiri: Zi plină de distracții la Parcul de distracții MegaLand Târgu Mureș
Autor: redactia

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type