Prima pagină » Ziua Zootehniei Românești la MoldAgro Expo! Se inaugurează cel mai important Centru Expozițional Zootehnic din țară!

Ziua Zootehniei Românești la MoldAgro Expo! Se inaugurează cel mai important Centru Expozițional Zootehnic din țară!

de Roboțelul @ iDOR.info
ziua-zootehniei-romanesti-la-moldagro-expo!-se-inaugureaza-cel-mai-important-centru-expozitional-zootehnic-din-tara!

Oana Timar Oana Timar

Organizatorii celui mai important târg regional dedicat fermierilor din România, Moldova Agricolă Expo, anunță organizarea Zilei Zootehniei în cadrul acestei eveniment de maxim impact pentru sectorul agroalimentar din județele Moldovei.

MoldAgro Expo, ediția întâi, se va desfășura între 21 și 24 septembrie 2023, pe platforma MARSAT din municipiul Roman, județul Neamț și marchează reluarea expozițiilor agricole în regiunea Moldovei, după patru ani de pauză. Ziua Zootehniei va avea loc duminică, 24 septembrie, cu evenimente dedicate crescătorilor de animale pe parcursul întregii zile.

Informații complete despre întreaga desfășurare a celei mai importante expoziții regionale de agricultură din România puteți citi: Moldova Agricolă Expo: Impact maxim pentru expozanți! Cere o ofertă pentru standul tău!

Cel mai mare stand de expoziție de animale din țară

Pentru Ziua Zootehniei Românești, organizatorii MoldAgro Expo au construit cel mai mare stand de expoziție de animale din țară, o structură metalică permanentă care permite toate tipurile de manifestări tematice: licitații de animale, conferințe de profil, tururi demonstrative etc.

De asemenea, sectorul de produse și servicii pentru crescătorii de animale va beneficia de o zonă de expoziție dedicată, în proximitatea Centrului Expozițional Zootehnic de pe platforma MARSAT, cu posibilități complete de promovare, demonstrații, identitate vizuală și interacțiune la valoare maximă cu vizitatorii.

Crescătorii de animale sau asociațiile de profil care doresc să participe la MoldAgro Expo și doresc să organizeze licitații sau demonstrații, pot solicita boxe în cadrul Centrului Expozițional Zootehnic completând următorul formular: https://forms.gle/ZfA8X8jczzFFFzQd9

De asemenea, firmele furnizoare de produse și servicii, soluții și tehnologii pentru zootehnie, pot participa în zona expozițională dedicată prin solicitarea unei oferte speciale, completând următorul formular: https://forms.gle/ZfA8X8jczzFFFzQd9
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ziua Zootehniei Românești la MoldAgro Expo! Se inaugurează cel mai important Centru Expozițional Zootehnic din țară!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google