Prima pagină » Zodii care știu să flirteze. Ei sunt nativii experți în arta seducției

Zodii care știu să flirteze. Ei sunt nativii experți în arta seducției

de Roboțelul @ iDOR.info
zodii-care-stiu-sa-flirteze.-ei-sunt-nativii-experti-in-arta-seductiei

Potrivit astrologilor există 4 zodii care știu să flirteze. Despre nativii acestor semne zodiacale se spune că sunt experți în arta seducției. Și în mrejele iubirii lor ajung foarte multe persoane. Puține sunt acelea pe care aceștia nu reușesc să le cucerească inimile.

Alina Drăgușin

Alina Drăgușin

Publicat: 27 august 2023, 8:41

Berbecii și Balanțele se numără printre zodiile care știu să creeze un flirt perfect / Shutterstock

Gemenii și Leii sunt zodiile care flirtează cel mai mult, se arată în clasamentul pe care l-au făcut câțiva specialiști străini. Nativii celor două zodii au un șarm natural și se bucură să fie în centrul atenției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care știu să flirteze

În funcție de ora la care s-au născut, data, locul, persoanele sunt predispuse să aibă anumite înclinații. Așa se explică faptul că unii dintre nativii din zodiacul european controlează foarte bine arta seducției, față de alții.

Pornind de la acest aspect, un grup de astrologi a analizat caracteristicile celor 12 zodii. Iar la final, ei au concluzionat care sunt cele 4 zodii care știu să flirteze. Un flirt perfect presupune să îl asculți pe celălalt, să îți exprimi interesul față de el și, totodată, să îi proiectezi sentimentul de încredere.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativul Berbec a câștigat titlul pentru categoria „zodia care flirtează cel mai bine”. Pentru el, acest proces este destul de ușor și s-ar putea să nu flirteze cu o singură persoană pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Specialiștii spun că nativul acestui semn zodiacal guvernat de Foc se pricepe să apară pe neașteptate. El nu ezită să își expună talentele și să își exprime interesul față de persoana care îl fascinează, au relatat cei de la Pinkvilla.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Fiind considerați fluturi sociali ai zodiacului, Gemenii au capacitatea de a începe o conversație cu oricine. Nu contează funcția pe care cel sau cea din fața lui o deține. Și asta pentru că ei știu exact cum să se implice într-o manieră captivantă, chiar și atunci când nu își dau seama că flirtează.

Natura jucăușă a acestor nativi este magnetică și nu au nicio problemă să își folosească farmecele naturale ca să obțină ceea ce își doresc.

Atunci când fac complimente, Gemenii sunt autentici, pentru că se numără printre semnele zodiacale care pot spune ceva pozitiv despre oricine.

Descoperă zodiile care rămân fidele până la moarte. Specialiștii susțin că nativii acestor semne iubesc aceeași persoană toată viața.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pe locul trei în clasamentul celor 4 zodii care știu să flirteze se află nativii Leu. Pasionali, ei pot „lumina” o încăpere cu prezența lor și adoră să fie centrul atenției. Acesta este un motiv pentru care sunt des văzuți în timp ce flirtează.

Fiind cel mai fermecător semn zodiacal, acest nativ guvernat de Foc este încrezător, nu se teme să își arate carisma și inteligența impresionantă. Specialiștii au declarat că ceilalți vor simți când un Leu flirtează cu ei, conform publicației So Syncd.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii acestui semn guvernat de Aer sunt cunoscuți pentru farmecul lor rafinat. Adesea pot fi văzuți flirtând fără efort și elegant. Este un detaliu pe care nu multe semne zodiacale îl pot reuși la fel de bine.

Balanțele tind să fie incredibil de romantice atunci când vine vorba de flirt. De la bilete cu mesaje siropoase, la atingeri blânde, senzuale, Balanțele știu exact cum să își arate afecțiunea. De asemenea, știu să asculte și sunt întotdeauna dispuse să se angajeze în conversații semnificative care pot dura toată noaptea.

Te-ar mai putea interesa și
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Zodii care știu să flirteze. Ei sunt nativii experți în arta seducției

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă