Prima pagină » Am aflat de când revine la TV Cronica Cârcotaşilor. Şerban Huidu: Alături de mine şi de Dezbră vom avea o cârcotaşă sexy

Am aflat de când revine la TV Cronica Cârcotaşilor. Şerban Huidu: Alături de mine şi de Dezbră vom avea o cârcotaşă sexy

de Roboțelul @ iDOR.info
am-aflat-de-cand-revine-la-tv-cronica-carcotasilor.-serban-huidu:-alaturi-de-mine-si-de-dezbra-vom-avea-o-carcotasa-sexy

Anca Bejan Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro


Emisiunea va fi prezentată doar de Şerban Huidu şi de Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu / colaj: Paginademedia.ro
Emisiunea va fi prezentată doar de Şerban Huidu şi de Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu / colaj: Paginademedia.ro

Din 13 septembrie revine pe micile ecrane şi emisiunea Cronica Cârcotaşilor de la Prima TV. La prezentare rămân Şerban Huidu şi Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu, dar cei doi vor avea alături şi o Cârcotaşă, al cărei nume doresc să îl ţină secret până în ziua revenirii pe post.

„Sezon nou, bâlbe noi, amuzament. Revenim într-o formă de zile mari şi cu o surpriză. Alături de mine şi de Dezbră vom avea o cârcotaşă sexy, deşteaptă şi foarte amuzantă. Despre cine este vorba, vedeţi numai în 13 septembrie”, a spus Şerban Huidu, potrivit comunicării transmise de postul Prima TV.

Şerban Huidu a revenit la pupitrul de prezentare al emisiunii astă primăvară, după ce Ioana Petric a anunţat că va părăsi proiectul cu puţin timp înainte de lansarea din martie.

Din sezonul trecut, show-ul a renunţat la dansatoarele poreclite Bebeluşe.

Emisiunea va fi difuzată, ca şi până acum, în zilele de miercuri, de la ora 20.00.

În ceea ce priveşte rubricile emisiunii, acestea vor rămâne aceleaşi: Bebeluşa Alexandra va avea intervenţii din social media, actriţa Gabriela Marin va pregăti scenete cu personaje precum Denise Pilafai, iar Topul Ruşinică continuă şi el.

Şerban Huidu a fost recent şi în studioul de podcast-uri de la Paginademedia.ro şi a povestit, în exclusivitate, despre ce proiect are în sertar, pentru vremurile când va renunţa, poate, la show-ul de la Prima TV.

A spus şi ce prevede pentru viitorul emisiunii Cronica Cârcotaşilor.

Şerban Huidu: Eu o fac, eu caut subiecte. Din păcate sunt din ce înj ce mai puţini care se uită la TV la genul acesta de emisiuni. Am spus că o să mă opresc când nu o să mai am subiecte.”

Nu putem pune emisiune pe YouTube, pentru că ar da jos emisiunea, chiar dacă eu legal am altă operă. Din păcate YouTube-ul are nişte roboţi care nu înţeleg asta. Pe YouTube au mai fost încărcate unele, dar au fost date jos. Sunt doar bucăţi care se găsesc. Din păcate nu se poate rezolva problema asta. Nu am plecat niciodată din Cronică, chiar dacă nu am mai prezentat-o eu uneori.”

Dacă încă mai pot, de ce să mă retrag? Chiar dacă nu am fost sfătuit să plec, toţi îmi cântă prohodul de multe ori. Încă îmi place.”

Tipul ăsta de emisiune e strict legat de Prima TV. Eu aici am crescut şi probabil că aici o să şi opresc activitatea. Niciodată nu poţi desprinde marca de scrisoare.”

De asemenea, Şerban Huidu a povestit despre o altă activitate mult mai puţin ştiută… DETALII în clipul de mai jos.

Şerban Huidu, exclusiv pentru Paginademedia.ro: „Am un club de carte”

Şerban Huidu: „Am un club de carte, deşi pare ciudat. Se numeşte Joia dulce. În fiecare ultimă joi din lună. Suntem şase familii care se întâlnesc o dată pe lună şi vorbesc despre o carte dată de familia care e gazdă. Facem asta de vreo 12 ani, în fiecare lună. Familia care găzduieşte poate avea un invitat.

Cele mai bune cărţi pe care le-am citit în viaţa mea au fost cele date de club. Toată admiraţia şi respectul meu pentru cei care fac parte din clubul Joia dulce. Citeşte «Deşertul tătarilor» şi «Secretul pădurii bătrâne», de Dino Buzzati, dar şi «Vânătorii de zmeie» şi «Splendida cetate a celor o mie de sori», de Khaled Hosseini”.

Cronica Cârcotaşilor a debutat în 1997 la radio Kiss FM, apoi, în anul 2000, la TV, mai exact la Prima TV, unde a rămas de atunci înainte, în ciuda transformărilor şi ofertei colosale primită de la Antena 1 la un moment dat, după cum a dezvăluit Şerban Huidu, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro. „Antena 1 ne-a oferit milioane de euro să plecăm de la Prima TV”, spunea acesta.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Am aflat de când revine la TV Cronica Cârcotaşilor. Şerban Huidu: Alături de mine şi de Dezbră vom avea o cârcotaşă sexy

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google