Prima pagină » Amânarea Lansării MacBook-urilor cu Procesoare M3 pentru Anul Viitor

Amânarea Lansării MacBook-urilor cu Procesoare M3 pentru Anul Viitor

de Roboțelul @ iDOR.info
amanarea-lansarii-macbook-urilor-cu-procesoare-m3-pentru-anul-viitor

Într-o declarație recentă, se pare că Apple a ales să amâne lansarea noilor modele de MacBook echipate cu procesoare M3 pentru anul viitor. Potrivit analistului de renume Ming-Chi Kuo, șansele ca aceste dispozitive să fie disponibile pe piață în 2023 sunt tot mai slabe. Deși nu există informații concrete în această privință, Mark Gurman, jurnalist la Bloomberg, a sugerat că Apple ar putea prezenta variantele „nivel de intrare” ale MacBook-urilor M3 în cadrul evenimentului din luna octombrie.

Se pare că noile procesoare M3, care vor fi optimizate pentru tehnologia de 3nm, ar urma să fie implementate în noile modele de MacBook Pro de 13 inci, MacBook Air de 13 și 15 inci, precum și în Mac Mini. Gurman sugerează că aceste produse ar putea ajunge pe piață în cursul anului viitor.

Amânarea lansării noilor MacBook-uri cu procesoare M3 nu ar fi o surpriză, având în vedere istoricul Apple. În octombrie anul trecut, compania nu a prezentat noi modele Mac și a amânat versiunile MacBook Pro cu procesoare M2 Pro și M2 Max până în ianuarie a acestui an. Cu toate acestea, declarațiile lui Kuo, care se referă în mod specific la MacBook-uri, nu exclud posibilitatea unui eveniment de lansare pentru noi modele iMac în această toamnă.

În ciuda speculațiilor și zvonurilor, ideea că MacBook-urile cu procesoare M3 nu vor fi disponibile pe piață până la sfârșitul acestui an câștigă tot mai multă încredere între experți. În ciuda acestui fapt, adepții MacBook-urilor vor trebui să aibă răbdare. Cu toate acestea, istoria inovațiilor Apple sugerează că așteptarea va fi răsplătită cu dispozitive revoluționare.

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Amânarea Lansării MacBook-urilor cu Procesoare M3 pentru Anul Viitor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google