Prima pagină » Amanta lovește din nou? Nicole Coste, fosta metresă a Prințului Albert, vrea să-i ia locul lui Charlene

Amanta lovește din nou? Nicole Coste, fosta metresă a Prințului Albert, vrea să-i ia locul lui Charlene

de Roboțelul @ iDOR.info
amanta-loveste-din-nou?-nicole-coste,-fosta-metresa-a-printului-albert,-vrea-sa-i-ia-locul-lui-charlene

Vrea fosta amantă a lui Albert să umple golul lăsat de Prințesa Charlene în Principatul de Monaco? Nicole Coste a început să petreacă din nou din ce în ce mai mult timp în compania Prințului, mai ales după ce s-a scris că soția lui locuiește momentan în Elveția.

De când l-a cunoscut pe Prințul Albert într-un avion, în 1997, Nicole Coste, fostă stewardesă, a jucat un rol ciudat la periferia societății monegasce.

În mod cert, Prințul de Monaco a fost ”vrăjit” de frumoasa născută în Togo, însă relația lor de peste 7 ani nu a fost niciodată făcută publică, până când fiul lor Alexandre a fost dezvăluit în presă, în 2004, scrie Daily Mail.

Concubinajul lor a fost cel mai bine păzit secret în elita din Monaco. Deși amândoi au participat la evenimente de covorul roșu împreună și au stat în public împreună, cei mai mulți dintre apropiații lui Albert nu știau nimic despre relație.

Chiar și după ce legătura lor a devenit publică, Nicole Coste nu a frecventat cercurile înalte. Însă nu de mult, situația s-a schimbat. Cam tot de când Prințesa Charlene a părut că s-a îndepărtat din ce în ce mai mult de Albert. La un eveniment dedicat Crucii Roșii, la care a mers cu Albert, Charlene a fost la un pas astă-vară să dea nas în nas cu fosta amantă și mama unuia dintre fiii Prințului. Fosta stewardesă a Air France, Nicole, în vârstă de 51 de ani, s-a numărat printre invitați la strângerea de fonduri organizată de Crucea Roșie, tradiție fondată de bunicul Prințului Albert, Prințul Ludovic al II-lea de Monaco, în 1948. 

Nicole Coste a distribuit atunci online o fotografie cu ea în interiorul locației de la Sporting Club Salle des Etoiles. „Roșu, culoarea mea preferată”, a spus ea despre alegerea ei de rochie.

Nicole Coste PNG

Fosta însoțitoare de bord a fost văzută și la balul Fundației Prințul Albert din Monte Carlo, în aprilie.

Săptămâna trecută, designerul de modă a pozat alături de Prințul Albert pentru a marca împlinirea a 20 de ani a fiului lor Alexandre. Lor li s-au alăturat Jazmin Grimaldi – celălalt copil nelegitim al lui Albert – și ceilalți fii ai ei din prima căsătorie.

Nicole Coste, iubita stewardesa a lui Albert de Monaco, mama lui Alexandre Grimaldi   Instagram 2 jpg

Între actuala soție a lui Albert de Monaco și fosta amantă nu există vreo prietenie, nici măcar nu se agreează. Ba mai mult, presa susține că Charlene s-a mutat în Elveția și că iese cu soțul doar pentru ocazii ceremoniale. Poate știe Prințesa mai multe detalii decât restul lumii. Nu ar fi prima dată, în ceea ce o privește pe Coste.

Foto: Getty și Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Amanta lovește din nou? Nicole Coste, fosta metresă a Prințului Albert, vrea să-i ia locul lui Charlene

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă