Prima pagină » Anca Țurcașiu, vacanţă de vis. Vedeta nu se sfieşte să pozeze în costum de baie la 53 de ani

Anca Țurcașiu, vacanţă de vis. Vedeta nu se sfieşte să pozeze în costum de baie la 53 de ani

de Roboțelul @ iDOR.info
anca-turcasiu,-vacanta-de-vis.-vedeta-nu-se-sfieste-sa-pozeze-in-costum-de-baie-la-53-de-ani

La cei 53 de ani ai săi, Anca Țurcașiu se poate lăuda cu o siluetă de vis. De-a lungul timpului, celebra actriță a fost invidiată de multe doamne și domnișoare. Mai mult, aceasta nu se sfiește să-și arate trupul bine sculptat în postările din mediul online. Recent, diva a atras atenția cu o serie de fotografii din vacanță.

Anca Țurcașiu, apariție de senzație

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe. Dovadă stă și numărul de urmăritori de pe Instagram. Artista îi ține la curent cu cele mai noi evenimente din viața sa.

Citește și: Ce face Anca Țurcașiu în fiecare zi, de fapt: ‘Recomand asta tuturor, cu mare căldură’ EXCLUSIV

Ce spun internauții?

Recent, Anca Țurcașiu și-a surprins fanii cu o nouă serie de fotografii din vacanță. Diva apare îmbrăcată într-un costum de baie, care-i pune în valoare silueta. La cei 53 de ani, diva se poate lăuda cu un corp de vis. Postarea a fost apreciată de un număr mare de oameni. În rubrica de comentarii și-au făcut loc numai cuvintele de laudă.

”Cu cât înaintezi în vârstă, ești tot mai frumoasă”

”Cea mai frumoasă vedetă din România! Ai fost și vei rămâne artista mea preferată! Întotdeauna te-am admirat!”

”Afrodita!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Se pare că vedeta a ales să-și petreacă vacanța în străinătate. Și de această dată, artista le-a împărtățit urmăritorilor ei acest lucru. Astfel că, Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea din aeroport, alături de mesajul:

”Pregătită de plecare”.

De asemenea, pe fundal aceasta a decis să pună celebrele versuri: ”Plec departe/ Departe de problemele din viața mea”.

Citește și: Cu cine pleacă în vacanță Anca Țurcașiu la 3 ani de la divorț: “Am hașurat în agendă 3 săptămâni, să mă pot bucura de viață” EXCLUSIV

Ce spune Anca Țurcașiu despre o posibilă relație?

De-a lungul timpului, foarte mulți internauți s-au întrebat dacă actrița și-a găsit jumătatea. Chiar dacă au trecut trei ani de la divorț, Anca Țurcașiu nu și-a găsit partenerul. Cu toate acestea, vedeta se arată optimistă și e convinsă că la un moment dat va găsi persoana ideală.

„Sunt într-o solitudine, ca să nu-i spun singurătate, am foarte mulți prieteni. Nu am întâlnit încă persoana de brațul căreia să mă agăț, bărbatul de brațul căruia să mă agăț, dar sunt convinsă că va veni.”, declara Anca Țurcațiu pentru Spy News.

Citește și: Alimentul pe care Anca Țurcașiu nu îl mai consumă de peste 30 de ani. De asta arată aşa bine, imaginile vorbesc de la sine




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Anca Țurcașiu, vacanţă de vis. Vedeta nu se sfieşte să pozeze în costum de baie la 53 de ani

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă