Prima pagină » Android 14 va sosi din data de 25 septembrie pe telefonul OnePlus 11, livrat în OxygenOS 14

Android 14 va sosi din data de 25 septembrie pe telefonul OnePlus 11, livrat în OxygenOS 14

de Roboțelul @ iDOR.info
android-14-va-sosi-din-data-de-25-septembrie-pe-telefonul-oneplus-11,-livrat-in-oxygenos-14

Luna septembrie este aici și toți împătimiții tech știu că toamna se lasă cu lansări de hardware și că totodată acesta este anotimpul lansărilor software, atât în universul Android, cât și iOS. Astăzi descoperim anunțul făcut de către OnePlus cu privire la debutul lui OxygenOS 14, release bazat pe Android 14. Va sosi pe data de 25 septembrie și descoperim pe ce telefoane va debuta. 

Interesant este faptul că OnePlus vine cu acest anunț în condițiile în care Google încă nu a anunțat lansarea versiunii stabile Android 14. Trecând peste totuși, descoperim că un Public Beta OxygenOS 14 va fi lansat în următoarele zile pentru modelele OnePlus 11, OnePlus 11R și OnePlus Nord 3, dar numai flagship-ul inițial menționat va fi cel care primește versiunea finală pe 25 septembrie.

Despre OxygenOS 14 știm că va aduce îmbunătățiri la 6 capitole și anume vitalizare RAM, ROM, CPU, plus actualizări HyperBoost, HyperTouch și HyperRendering, soluții din urmă despre care nu cunoaștem prea multe, dar așteptăm să aflăm la ce sunt bune.

Cât despre lansările de hardware, posibil ca în septembrie-octombrie să îl vedem pe Ace 2 Pro lansat global sub o altă denumire. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Android 14 va sosi din data de 25 septembrie pe telefonul OnePlus 11, livrat în OxygenOS 14

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă