Prima pagină » Ansamblul Mureșul, spectacol apreciat la Sărmașu

Ansamblul Mureșul, spectacol apreciat la Sărmașu

de redactia
ansamblul-muresul,-spectacol-apreciat-la-sarmasu

Echipa Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș a înregistrat un nou succes pe plan artistic, pe scena celei de-a XXI-a ediții a Zilelor Orașului Sărmașu.

Evoluția Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” de duminică, 27 august, a precedat cea de-a XXI-a ediție a Festivalului ”Jocului și Cântecului de pe Câmpie” și a fost foarte apreciată la cote înalte de către publicul prezent în Piața Centrală a orașului Sărmașu, foarte bun cunoscător al folclorului și, de asemenea, extrem de generos în aplauze.

Și întrucât se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte, vă invităm să urmăriți o mini-galerie foto care ilustrează expresiv reușita spectacolului susținut, timp mai bine de oră, de Ansamblul Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș, pe scena ediției din acest an a Zilelor Orașului Sărmașu.

(Redacția)

Post-ul Ansamblul ”Mureșul”, spectacol apreciat la Sărmașu apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ansamblul Mureșul, spectacol apreciat la Sărmașu

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type