Prima pagină » Back to School cu un laptop portabil, puternic și silențios la purtător! Un model cu grafică NVIDIA RTX te ajută să îți accelerezi studiile, să îti perfecționezi skill-urile și să te joci în timpul liber cele mai tari jocuri

Back to School cu un laptop portabil, puternic și silențios la purtător! Un model cu grafică NVIDIA RTX te ajută să îți accelerezi studiile, să îti perfecționezi skill-urile și să te joci în timpul liber cele mai tari jocuri

de Roboțelul @ iDOR.info
back-to-school-cu-un-laptop-portabil,-puternic-si-silentios-la-purtator!-un-model-cu-grafica-nvidia-rtx-te-ajuta-sa-iti-accelerezi-studiile,-sa-iti-perfectionezi-skill-urile-si-sa-te-joci-in-timpul-liber-cele-mai-tari-jocuri

Iată-ne ajunși în perioada în care au loc campaniile Back to School, perioada în care elevii și studenții se pregătesc de școală / liceu / facultate. Pe lângă pixuri, caiete, penare și ghiozdane, sunt deosebit de importante și device-urile, care contribuie la accelerarea procesului de învățare. Alegerea unui laptop pentru studii poate fi un proces dificil, dar articolul de față vă propune câteva variante ușor de transportat, puternice și silențioase, cu grafică NVIDIA RTX.

De ce să alegi un model de gaming chiar și pentru școală? Ei bine, în primul rând o astfel de investiție îți garantează faptul că te alegi cu un device care va rămâne relevant și puternic timp de mai mulți ani, adaptându-se la cerințele software care se află în continuă evoluție.

De asemenea, pe lângă referate și browsing, e posibil să supui laptopul la sarcini ceva mai solicitante, în funcție de nevoi. Un model cu grafică GeForce RTX e potrivit și pentru „munca grea”, în speță editare foto / video, modelare 3D, programare și alte discipline unde puterea de calcul a PC-ului este primordială. E posibil să vrei să înveți Game Development, să îți faci un canal de YouTube sau Twitch, cu siguranță acea putere de calcul se poate dovedi utilă dacă ai aspirații de acest fel. Ajungem acum și la câteva recomandări:

MSI Katana GF66

Unul dintre cele mai accesibile laptopuri cu grafică NVIDIA GeForce RTX 3050 (4 GB) este modelul MSI Katana GF66. El costă în această perioadă doar 3799 lei, aduce display de 15.6 inch cu refresh rate de 144Hz și beneficiază de o construcție solidă, deși cântărește puțin peste 2 kilograme. Are 16 GB de memorie RAM (suportă upgrade până la 64 GB), iar sub capotă vei găsi un procesor Intel Core i5-12450H și un SSD rapid de 512 GB.

E o variantă echilibrată, excelentă pentru școală. Te ajută să îți termini proiectele pentru liceu rapid și îți permite să joci cele mai tari jocuri în timpul liber. Are și tastatură iluminată care te va ajuta în timpul sesiunilor de studii nocturne, apropo. Poți comanda acest model de aici!

GIGABYTE Gaming 17.3 G7 MF-E2EE213SD

Avem și o variantă foarte interesantă de la Gigabyte, un model cu display de 17.3 inch în diagonală. El aduce grafică de nouă generație NVIDIA GeForce RTX 4050 (6 GB), astfel că e potrivit atât pentru școală / liceu, dar mai ales pentru studenți, care s-ar putea să aibă nevoie de mai multă putere de calcul pentru sarcini mai solicitante precum modelare 3D, procesare complexă a datelor și simulări.

Pentru studenți din domeniul designului, animației, editării video sau din orice domeniu al artei digitale o astfel de soluție grafică accelerează procesul de randare și gestionează ray tracing în timpo real. Oferă previzualizări mai fluide în timpul procesului de creație. Laptopul costă 4499 lei acum, aduce ecran cu refresh rate de 144Hz, procesor Intel Core i5-12500H, 16 GB de memorie RAM și SSD de 512 GB rapid. Beneficiază de răcire adecvată pentru aceste componente și în același timp sosește cu un profil redus, fiind ușor de transportat la nevoie. 

În plus, beneficiază de optimizare NVIDIA, astfel că autonomia este îmbunătățită. Vine cu difuzoare stereo, WiFi 6, o mulțime de porturi utile. Poți comanda modelul GIGABYTE Gaming 17.3 G7 MF-E2EE213SD de aici!

GIGABYTE G5 KF-E3EE313SD

Avem pe listă și o variantă ce beneficiază de o placă grafică NVIDIA GeForce RTXX 4060 (8 GB). Vorbim despre un alt model de la GIGABYTE ce costa acum 4799 lei. El aduce display de 15.6 inch cu rezoluție Full HD și refresh rate de 144Hz, 16 GB de memorie RAM, procesor Intel Core i5-12500H și SSD de 512 GB.

Vine cu tastatură iluminată și confortabilă cu numpad în partea dreaptă, astfel că vei termina referatele în timp record și cântărește sub 2 kilograme, fiind ușor de transportat în momentele în care e timpul să îti prezinți proiectul în fața publicului. În timpul liber te distrezi în cele mai noi și pretențioase jocuri, acest model beneficiind de tehnologie DLSS 3 cu inteligență artificială și Ray Tracing pentru detalii fine în orice titlu solicitant.

În ciuda dimensiunilor compacte, are parte de un sistem de răcire excelent și silențios în același timp, iar autonomia este crescută, având parte de tehnologii NVIDIA Max-Q. E un model recomandat pentru studenții / elevi aflați mereu în mișcare, o soluție pe care ar trebui să o iei în calcul dacă plănuiești să stai la cămin, fiind ușor de transportat acasă în weekend-urile în care îți este dor de familie. Poți comanda laptopul de aici!

LENOVO Legion 5 15ACH6H

Dacă Lenovo îți exprimă mai multă încredere sau plănuiai să îți achiziționezi un model Legion, avem și o astfel de recomandare pe listă. E vorba despre modelul Lenovo Legion 5 15ACH6H ce aduce o placă  video NVIDIA GeForce RTX 3060 (6 GB). El costă în această perioadă 5099 lei, iar livrarea este gratuită. 

Vine cu display IPS de 15.6 inch în diagonală, rezoluție Full HD, refresh rate de 165Hz. Excelează la capitolul autonomie, având baterie de 80Wh. Astfel, timpul de utilizare continuă ajunge până la aproximativ 9 ore în acest caz. Acest model vine cu procesor AMD Ryzen 5 5600H, 16 GB de memorie RAM, SSD de 512 GB.

Are difuzoare stereo, o varietate de porturi utile și va face față cu brio la toate sarcinile solicitante la care îl vei supune, fie că vorbim despre editare foto / video pentru proiectele tale, randări 3D sau de ce nu, Game Development. Acest model poate fi comandat de aici!

Alte laptopuri de luat în considerare cu ocazia Back to School:

  • ASUS TUF Dash FX517ZE-HN043 (NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, Intel Core i7-12650H, 8 GB RAM, 15.6 inch) – 4499 lei
  • GIGABYTE Gaming G7 (NVIDIA GeForce RTX 4060, 16 GB RAM, Intel Core i5-12500H, 17.3 inch) – 5197 lei
  • ASUS ROG Strix G16 (NVIDIA GeForce RTX 4060, 16 GB RAM DDR5, Intel Core i7-13650HX, 1 TB SSD, 16 inch) – 8198 lei

După cum spuneam și mai sus, dacă îți dorești să folosești dispozitivul timp de mai mulți ani și să rămână puternic și relevant, nu e o idee rea investiția într-un model de gaming, precum recomandările din acest articol.

Pe lângă faptul că îți va accelera procesul de învățare, un laptop cu grafică NVIDIA RTX îți oferă suficientă performanță și libertate pentru a explora noi hobby-uri și pentru a te relaxa alături de prieteni în timpul liber, chiar dacă vă aflați la zeci sau chiar sute de kilometri distanță. Totodată, dacă ești creator de conținut în timpul liber, îți editezi rapid fotografiile pentru Instagram și clipurile pentru TikTok / YouTube.

Important de menționat e faptul că laptopurile ce beneficiază de grafică GeForce RTX de la NVIDIA vin adesea cu o compatibilitate software extinsă, astfel că majoritatea aplicațiilor, instrumentelor și jocurilor importante rulează fără probleme. Practic, un model cu grafică NVIDIA RTX te ajută să îți accelerezi studiile, să îti perfecționezi skill-urile și să te joci în timpul liber cele mai tari jocuri

După cum am spus, se poate dovedi destul de confuză experiența achiziționării unui laptop pentru școală. Sper totuși ca acest articol (ghid) vă va ajuta să alegeți cel mai bun model din punct de vedere al calității, prețului, performanței și a necesității.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Back to School cu un laptop portabil, puternic și silențios la purtător! Un model cu grafică NVIDIA RTX te ajută să îți accelerezi studiile, să îti perfecționezi skill-urile și să te joci în timpul liber cele mai tari jocuri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă