Prima pagină » BCR Leasing vinde un SUV accesibil cu tracțiune integrală. Cât costă o Dacia Duster cu 140.000 KM – FOTO

BCR Leasing vinde un SUV accesibil cu tracțiune integrală. Cât costă o Dacia Duster cu 140.000 KM – FOTO

de Roboțelul @ iDOR.info
bcr-leasing-vinde-un-suv-accesibil-cu-tractiune-integrala-cat-costa-o-dacia-duster-cu-140.000-km-–-foto

BCR Leasing are listat la vânzare un exemplar de Dacia Duster fabricat în 2017. Mașina este dotată cu tracțiune integrală și motorul diesel de 1,5 litri.

Dacia Duster se bucură de un succes răsunător printre clienții români și nu numai. SUV-ul românesc s-a impus pe piața modelelor accesibile grație prețurile competitive, a raportului preț-calitate bun, dar și grație abilităților de care dă dovadă în teren accidentat.

Duster este un SUV relativ ușor, cu unghiuri de atac și de degajare consistente, fapt care îl face popular printre cei ce au nevoie de o mașină capabilă, suficient de spațioasă, dar care să nu consume foarte mult.

Dacia Duster este un SUV accesibil, care ține cu buzunarul

Mașina scoasă la vânzare de BCR Leasing este un exemplar din prima generație, dar este o versiune facelift, dat fiind faptul că este produsă în 2017. Mașina vine cu elemente specifice versiunii facelift, printre care se numără bare restilizate, o grilă nouă, și câteva alte ornamente reproiectate.

Sub capota acestei mașini regăsim motorul de 1,5 litri diesel, care produce 109 CP și care a demonstrat de-a lungul anilor că poate oferi consumuri de carburant foarte bune. De asemenea, este un propulsor fiabil, care nu are o mentenanță foarte costisitoare. Motorul este conectat la o transmisie manuală cu 6 trepte, iar puterea ajunge la toate cele patru roți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală.

Cât costă o Dacia Duster din 2017?

Exemplarul despre care vorbim este listat la vânzare pentru suma de 10.745 de euro cu TVA inclus. Mașina a parurs 139.500 de kilometri. Conform anunțului, lista de dotări cuprinde airbag-uri frontale si laterale, sistem ISOFIX, geamuri electrice față/spate; scaun șofer reglabil, volan reglabil, ABS, bare longitudinale negre inscripționate, sistem multimedia aftermarket; satelit de comanda la volan, USB si Bluetooth, proiectoare de ceață, banchetă spate rabatabila, aer condiționat, oglinzi retrovizoare exterioare negre cu reglaj electric și degivrare, computer de bord, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri și roată de rezervă de dimensiuni normale.

Vânzătorul notează că mașina are și câteva defecte: vehiculul prezintă multiple elemente de caroserie reparate/revopsite; interval revizie depășit; vasul de expansiune este gol; anvelope 215/70 R16 – profil 4 mm; jante din tabla exfoliate; volan uzat; capotă ciupită de pietre; lipsa ornament inferior parbriz; ușa stânga față zgâriată pe muchie; ușa stânga spate zgâriată superficial; aripa stângă spate zgâriată superficial; hayon zgâriat; bara spate zgâriată; aripa dreapta spate zgâriată si ușor corodata; ornament prag dreapta lovit și fisurat; ușa dreapta spate prezintă vopsea sărita; aripa dreapta fata ușor înfundată.

Merită această Dacia Duster prețul de 10.750 de euro cerut de vânzător?




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: BCR Leasing vinde un SUV accesibil cu tracțiune integrală. Cât costă o Dacia Duster cu 140.000 KM – FOTO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă