Prima pagină » BioWare se întoarce la origini cu noul Mass Effect: Funcția la care renunță pentru noul joc

BioWare se întoarce la origini cu noul Mass Effect: Funcția la care renunță pentru noul joc

de Roboțelul @ iDOR.info
bioware-se-intoarce-la-origini-cu-noul-mass-effect:-functia-la-care-renunta-pentru-noul-joc

Dezvoltatorul Mass Effect BioWare renunță la abordarea din Andromeda în lumea deschisă și intenționează să-și eficientizeze lumea pentru Mass Effect 4.

Vestea vine prin intermediul lui Jez Corden de la Window Central, care a auzit zvonuri că BioWare intenționează să „renunțe la lumea deschisă și să se întoarcă la formatul clasic [al francizei]”.
Corden a făcut afirmația în cea mai recentă ediție a podcastului său, The Xbox Two Podcast, într-o conversație mai largă despre avantajele studiourilor consacrate care țin de planul de dezvoltare care a făcut jocurile lor atât de speciale față de dezavantajele asumării riscurilor și inovației, doar pentru asta să se prăbușească și să ardă instantaneu.

Reflectând la succesul Bethesda cu Starfield și la reciclarea atât de multe dintre lucrurile la care am ajuns să ne așteptăm de la studiourile de dezvoltare interne ale echipei, gândurile lui Corden s-au îndreptat către Mass Effect, care a avut un succes fenomenal cu primele trei jocuri (finalul controversat al Mass Effect 3 îl las deoparte), dar s-a străduit să aibă un impact similar cu Andromeda. Și atunci a făcut revelația.

O decizie înțeleaptă

„Am auzit că Mass Effect renunță la lumea deschisă”, a spus Corden, „și se întoarce la formatul său clasic. Nu știu dacă este corect, 100%, dar este un zvon din industrie”.

„Uneori mă întreb dacă BioWare va mai face vreodată o altă trilogie de jocuri, pentru că cu cât trece mai mult timp, cu atât apreciez mai mult ce idee ambițioasă a fost, cu Mass Effect”, scrie Bertie în filmul său fantastic, Making Mass Effect, de la nașterea unei trilogii pentru Andromeda și nu numai, în care îl intervievează pe scriitorul Mass Effect, Mac Walters.

„Trei jocuri care ar spune o singură poveste și pe care le-ai putea purta un erou pe tot parcursul – asta nu este doar îndrăzneț, ci și la limită scandalos, mai ales când iei în considerare toate alegerile și consecințele de obicei într-unul dintre jocurile studioului. Și este abia acum, într-adevăr, când văd pe nimeni altcineva încercând să facă același lucru – oricum nu în acest grad – îmi dau seama cât de special a fost.”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: BioWare se întoarce la origini cu noul Mass Effect: Funcția la care renunță pentru noul joc

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google