Prima pagină » Blizzard nu tolerează trișatul: Overwatch 2 sparge un record interesant

Blizzard nu tolerează trișatul: Overwatch 2 sparge un record interesant

de Roboțelul @ iDOR.info
blizzard-nu-tolereaza-trisatul:-overwatch-2-sparge-un-record-interesant

„Ne perfecționăm continuu detecțiile anti-cheat împotriva înșelăciunii și a botării.”

Blizzard spune că face „pași mari” pentru a descuraja trișarea și a interzis peste 250.000 de jucători de la lansarea Overwatch 2, ca parte a „politicii de toleranță zero față de înșelăciune și bot”.

Într-o actualizare detaliată postată pe site-ul oficial, echipa a dezvăluit ce făcea pentru a aborda „comportamentul perturbator și înșelăciunea”, precum și problemele perturbatoare de chat și durere „care au un impact negativ asupra multor jocuri video multiplayer”.

„Am făcut pași mari pentru a ajuta la descurajarea și eliminarea comportamentului perturbator și a înșelăciunii și am vrut să vă împărtășim mai multe detalii”, a început echipa. „Defense Matrix este numele colecției noastre de eforturi de a înlătura problemele de înșelăciune, chat perturbator și durere care au un impact negativ asupra multor jocuri video multiplayer, inclusiv Overwatch 2.

„Aceste eforturi sunt produsul unui grup de lucru dedicat de dezvoltatori, cercetători și experți comunitari, care lucrează cu toții pentru a îmbunătăți sistemele noastre existente, găsind în același timp noi modalități de a contracara comportamentele perturbatoare.”

Postarea continuă prin a explica că echipa anti-cheat a fost ghidată de „două principii de bază”: „Fair is Fun” – „o experiență pozitivă a jucătorului” în care toți jucătorii au aceleași condiții de joc echitabile – și o „socială sigură și incluzivă”. Experiență” care previne și descurajează comportamentele perturbatoare și nedorite ale jucătorilor.

Gata cu trișatul

„Treșatorii nu sunt niciodată distractiv de jucat și avem o politică de toleranță zero față de înșelăciune și boting în Overwatch 2. De la lansarea lui Overwatch 2, am detectat și interzis peste 250.000 de conturi pentru înșelăciune”, a confirmat actualizarea.

„Ne perfecționăm continuu sistemele de detectare și prevenire a înșelăciunii pentru a consolida jocul împotriva înșelăciunii și a botării. Rapoartele dvs. ne ajută să identificăm noi programe de trișare, precum și jucătorii care trișează, așa că vă rugăm să continuați să raportați!”

Echipa a dezvăluit, de asemenea, planuri de îmbunătățire a chat-ului text și spune, indiferent de filtrul pe care îl decideți să utilizați, „nu este niciodată acceptabil ca cineva să direcționeze chatul perturbator către alți jucători, indiferent de limba folosită”. În consecință, elimină în întregime opțiunea de chat nefiltrat, deoarece „permitea limbaj și expresii dăunătoare care nu au loc în comunitatea noastră”.

„Filtrele noastre se actualizează în mod constant, dar la fel este și lexicul cultural online”, se spune în actualizare. „Dacă vedeți pe cineva care folosește un limbaj ofensator care nu este filtrat sau pe cineva care lucrează în jurul filtrelor noastre folosind text alterat sau scris greșit, vă rugăm să-l raportați în joc pentru comunicarea perturbatoare. Pentru toate platformele, puteți găsi opțiunea de raportare în rețeaua socială. Dacă jucați pe un computer, puteți, de asemenea, să faceți clic dreapta pe numele de utilizator direct în chat text.”

Luna trecută, am aflat că personajul cu glugă care a urmărit recent comunitatea Overwatch în ultima vreme este nimeni altul decât John Cena.

Așa este – ca parte a planului său de marketing pentru a ne entuziasma pentru următoarea actualizare a lui Overwatch 2, Invasion, John Cena a colaborat cu dezvoltatorul Blizzard pentru a „întrerupe” fluxurile unora dintre cei mai mari creatori de conținut ai comunității cu avertismente de rău augur despre noua Invazie. Actualizați.

Blizzard a vorbit recent despre impactul pe care l-au avut „bombarderii” Overwatch 2 asupra echipei, recunoscând că „nemulțumirea” provine din „anularea componentei mult mai mari a PvE care a fost anunțată în 2019 […] că Blizzard în cele din urmă nu a putut livra”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Blizzard nu tolerează trișatul: Overwatch 2 sparge un record interesant

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google