Prima pagină » Bucătarul de la Hanul din Tulgheș și-a încercat norocul la Chefi la Cuțite. A gătit ca la Sibiu (video)

Bucătarul de la Hanul din Tulgheș și-a încercat norocul la Chefi la Cuțite. A gătit ca la Sibiu (video)

de Roboțelul @ iDOR.info
bucatarul-de-la-hanul-din-tulghes-si-a-incercat-norocul-la-chefi-la-cutite.-a-gatit-ca-la-sibiu-(video)

bucatar sibiu

Un bucătar din Sibiu a participat la cea de-a 12-a ediție a emisiunii „Chefi la Cuțite”. Sibianul a impresionat jurații cu preparatul său, prin urmare a trecut în etapa următoare.

Bucătarul Ioan Frățilă a pregătit în cadrul emisiunii televizate un mușchi ciobănesc de porc cu sos de ciuperci, „ca la Sibiu”. Doi dintre cei trei jurați au fost impresionați de gustul preparatului tradițional ardelenesc, astfel sibianul a trecut în etapa următoare. „De când am fost mic asta mi-am dorit, să mă fac bucătar. Îmi plăcea să gătesc. Bucătăria este super, e o artă. Lucrez de mulți ani, dar îmi place. Este greu pentru că lucrez de dimineața de la opt, până la doisprezece noaptea, dar tot îmi place”, spune bucătarul Ioan Frățilă, în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”.

Sibianul a trecut în etapa următoare a competiției după ce a primit două cuțite din partea juraților. „Este genul acela de mâncare de pensiune foarte serioasă. Sincer aș merge la o pensiune de genul acesta”, a spus chef Florin Dumitrescu.

În prezent, sibianul de 55 de ani este bucătar la Hanul din Tulgheș de la Muzeul ASTRA. Acesta bucură turiștii veniți la Muzeul în Aer Liber cu preparate autentice și gustoase. Bucătarul a mai lucrat și la alte restaurante cunoscute din centrul Sibiului, dar și în Germania.

Citește și: Tânără din Sibiu, vedetă pe Only Fans, a gătit rață la Chefi la Cuțite. Luiza, iubita unui cunoscut sibian




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bucătarul de la Hanul din Tulgheș și-a încercat norocul la Chefi la Cuțite. A gătit ca la Sibiu (video)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google