Prima pagină » Capabilitățile de zoom optic ale lui Galaxy S24 Ultra ar urma să fie limitate; Ce schimbare bizară pregătește Samsung?

Capabilitățile de zoom optic ale lui Galaxy S24 Ultra ar urma să fie limitate; Ce schimbare bizară pregătește Samsung?

de Roboțelul @ iDOR.info
capabilitatile-de-zoom-optic-ale-lui-galaxy-s24-ultra-ar-urma-sa-fie-limitate;-ce-schimbare-bizara-pregateste-samsung?

Avalanșa de zvonuri asociată lui Samsung Galaxy S24 Ultra continuă, astăzi cu detalii despre camera acestui viitor flagship pe care îl așteptăm lansat cândva la început de lună ianuarie 2024. Așa cum indică și titlul acestei postări, sunt șanse ca noul Ultra să aibă limitări în ceea ce privește capabilitatea de zoom optic, asta în raport cu predecesorii săi care ajungeau la 10x zoom optic.

Informația sosește de la celebrul zvonac @UniverseIce care se declară îngrijorat de cum vor arăta fotografiile cu zoom mare realizate de Galaxy S24 Ultra, asta pentru că telefonul va pierde camera telephoto pentru zoom optic 10x. Nu este clar dacă smartphone-ul va pierde complet camera telephoto periscop sau dacă aceasta va trece la un nivel mai mic de zoom optic și trebuie spus că asemenea zvonuri au mai circulat anterior online.

Galaxy S24 Ultra

Mișcarea este văzută drept una bizară din partea Samsung, asta în condițiile în care zoom-ul optic 10x este unul dintre punctele forte pentru actualul S23 Ultra. Viitorul Ultra este așteptat să primească o cameră telephoto de 50 mpx care va rezolva probleme precum calitatea la intervale mai mari de zoom.

Încă o dată mă repet, nu se știe dacă acea cameră periscop va fi complet eliminată de pe S24 Ultra sau dacă scade la un zoom mai mic. Scenarii similare am mai văzut și la HUAWEI acolo unde ultimele modele Pro au zoom optic mai mic decât variantele vanilla, fiind sacrificat range-ul pentru calitate. Așa să fie și în cazul Samsung?




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Capabilitățile de zoom optic ale lui Galaxy S24 Ultra ar urma să fie limitate; Ce schimbare bizară pregătește Samsung?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google