Prima pagină » Câți copii are Florin Piersic, de fapt. Cine este Daniel Piersic, băiatul misterios al marelui actor

Câți copii are Florin Piersic, de fapt. Cine este Daniel Piersic, băiatul misterios al marelui actor

de Roboțelul @ iDOR.info
cati-copii-are-florin-piersic,-de-fapt.-cine-este-daniel-piersic,-baiatul-misterios-al-marelui-actor

Puțini români știu ce ascunde viața personală a lui Florin Piersic. A fost căsătorit de două ori, în ambele cazuri cu actrițe. Câți copii are renumitul actor, poți afla în continuarea articolului. Mezinul artistului, pe nume Daniel Piersic, nu locuiește în România și practică o meserie neașteptată.

Cine sunt copiii lui Florin Piersic

Florin Piersic este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, distins cu Ordinul național Steaua României în grad de Cavaler, „pentru prestigioasa cariera artistică și talentul deosebit prin care au dat viață personajelor interpretate în filme, dar și pe scenă”.

Prin prisma activității profesionale, Florin Piersic are parte de multă atenție din partea publicului. Puțini români cunosc detalii despre viața personală a actorului. Dacă în carieră a avut parte de succes, în viața de familie lucrurile au fost puțin mai dificile, căsătorindu-se și divorțând de două ori.

Prima căsătorie a lui Florin Piersic a avut loc în anii 1960. Actorul s-a căsătorit atunci cu actrița Tatiana Iekel, care i-a dăruit și primul copil, pe Florin Piersic Junior, astăzi actor. A doua parteneră de viață a artistului a fost actrița Anna Szales, alături de care a devenit tată pentru a doua oară.

Florin Piersic este, așadar, tată a doi băieți: Florin Piersic Junior și Daniel Piersic. Cel dintâi are 55 de ani, între el și fratele său fiind o diferență de circa opt ani de zile, potrivit informațiilor din spațiul public.

Daniel Piersic (stânga) și Florin Piersic Junior (dreapta)

Povestea mezinului, Daniel Piersic

Pe Florin Piersic Junior îl cunoaște o țară-ntreagă. Fiul actorului Florin Piersic a ales să practice aceeași meserie ca tatăl său, fiind atras de domeniul actoricesc. Puțini îl știu pe mezinul actorului însă, care spre deosebire de fratele său, a ales să fie discret și să nu se expună public.

Daniel Piersic, pe numele său, are în jur de 47 de ani, potrivit informațiilor din spațiul public. Mama lui este cea de-a doua soție a lui Florin Piersic, actrița Anna Szeles. În anul 1985, părinții lui au divorțat, iar mama lui a decis să se mute în Ungaria cu tot cu copil. Acum locuiește în Austria.

Potrivit declarațiilor lui Daniel Piersic, părinții săi au păstrat o relație de prietenie în ciuda faptului că au divorțat. Încă de la o vârstă fragedă, au avut grijă să petreacă timp cu ambele părți. De obicei, copil fiind, mezinul lui Florin Piersic petrecea verile la Cluj-Napoca. S-a întâmplat până pe la 17-18 ani.

„Acum locuiesc la Viena. Și cumva, fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu. La vârsta aceea, pentru mine, România însemna că eram mândru de mama și de tata.

În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă însă m-am adaptat. A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceam des în România”, declara Daniel Piersic, în urmă cu doi ani, potrivit Impact.ro.

Dacă fratele lui a decis să urmeze drumul profesional al părinților, Daniel Pieric a optat pentru o altă meserie, prin prisma căreia nu are parte de expunere publică – cea de economist, fiind expert în comerț exterior și relații internaționale în Austria.

La rândul său, Daniel Piersic are doi căieți, el fiind căsătorit cu o actriță de origine maghiară. Cel mai mare fiu al mezinului lui Florin Pierdic este adolescent, iar cel mai mic copil are în jur de 10-12 ani.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Câți copii are Florin Piersic, de fapt. Cine este Daniel Piersic, băiatul misterios al marelui actor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google