Prima pagină » Cauți un încărcător pentru noul tău iPhone 15 cu port USB-C? Iată o listă de recomandări, inclusiv variante wireless, MagSafe

Cauți un încărcător pentru noul tău iPhone 15 cu port USB-C? Iată o listă de recomandări, inclusiv variante wireless, MagSafe

de Roboțelul @ iDOR.info
cauti-un-incarcator-pentru-noul-tau-iphone-15-cu-port-usb-c?-iata-o-lista-de-recomandari,-inclusiv-variante-wireless,-magsafe

Pe 12 septembrie a avut loc cel mai important eveniment Apple din acest an, intitulat Wonderlust. El ne-a adus noi smartphone-uri puternice, cu design regândit, sub forma seriei iPhone 15. Probabil ați aflat că azi, începând cu ora 15:00, eMAG a dat startul precomenzilor pentru noile modele. Dacă te-ai hotărât să îți cumperi cel mai nou telefon Apple, nu ar strica să pui în coș și un alimentator compatibil cu noul tău iPhone 15 / 15 Plus / 15 Pro sau 15 Pro Max. 

Dacă vei cumpăra unul dintre cele mai noi telefoane iPhone 15, vei primi în cutie un cablu USB-C la USB-C în acest an, întrucât portul de încărcare a suferit modificări, Lightning fiind lăsat în urmă. iPhone 15 și 15 Plus sosesc cu porturi USB-C 2.0 (viteze de transfer limitate la 480 Mbps), în timp ce iPhone 15 Pro și 15 Pro Max au porturi USB-C 3.0 (viteze de transfer de până la 10 Gbps). Din fericire, cablurile sunt în pachet, așa că vei avea nevoie doar de un adaptor de rețea, în esență. 

Vitezele de alimentare nu se schimbă față de predecesori, însă. Noile modele se încarcă cu o putere de 20W pe fir, respectiv la 15W în cazul în care folosești un alimentator MagSafe sau la 7.5W dacă folosești un încărcător wireless cu standard Qi.

Mai jos avem și recomandări de încărcătoare pentru iPhone 15!

Încărcător rețea original Apple

Apple

În mod evident încărcătoarele originale, produse de către Apple, sunt recomandate pentru încărcarea optimă a noului tău iPhone 15. Important e să alegi modelul Apple USB-C de 20W, care este compatibil cu cablul pe care îl primești în cutia noului tău smartphone și care oferă alimentare rapidă. Vei identifica modelul corect după codul „MHJE3ZM/A”. Iată unde l-am găsit:

Încărcătoare rețea third-party

Sunt multe opțiuni third-party de luat în considerare, de la producători mai mult sau mai puțin cunoscuți. Aș menționa că există încărcătoare bune certificare MFi (Made for iPhone) de la firme precum Belkin sau Anker, care te vor mulțumi cu siguranță.

Când alegi un alimentator third-party trebuie să fii atent la standardul USB Power Delivery 2.0 și ca interfața să fie USB-C pentru a folosi cablul sosit în cutia noului tău smartphone. Există și producători ce oferă cablu alături de adaptorul de rețea, dar nu toți fac acest lucru. Iată și câteva recomandări:

  • Anker PowerPort III Nano, 20W – 61 lei (VEXIO)
  • Încărcător rețea Belkin, Boost Charge, 25W PD – 82 lei (eMAG)
  • Încărcător Baseus Super Si 1C, USB-C, 20W – 43 lei (ForIT)
  • Încărcător Spigen PowerArc ArcStation Pro, USB-C, 20W – 153 lei (Contakt – Transport gratuit)

Încărcătoare wireless

Xiaomi

Toate modelele din noua serie iPhone 15 suportă încărcare wireless (standard Qi). Găsești multe variante de la producători third-party cu mențiunea că smartphone-urile se vor încărca cu o putere de 7.5W în acest caz. Iată câteva exemple:

  • Încărcător wireless Zennic tip stație 3-in-1 – 186 lei (eMAG)
  • Încărcător wireless Swissten 15W – 98 lei (Contakt – transport gratuit)
  • Xiaomi Mi Wireless, 20W – 79 lei (IT Galaxy)
  • Încărcător OZ Magnetic Wireless, 15W – 64.99 lei (eMAG)
  • Încărcător wireless SDLOGAL, Qi, 15W – 38 lei (eMAG)

MagSafe

Apple MagSafe

După alimentatorul original Apple de 20W, cea de-a doua soluție recomandată de către companie este încărcătorul MagSafe. Folosind acest accesoriu îți încarci terminalul cu o putere de 15W. Interesant e că el se aliniază perfect cu telefonul tău, având magneți care se fixează pe spate pentru o alimentare sigură. Iată unde găsești acest tip de încărcător:

Detalii despre prețurile practicate pe plan local pentru toate cele 4 modele iPhone 15 aveți în articolele de mai jos:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cauți un încărcător pentru noul tău iPhone 15 cu port USB-C? Iată o listă de recomandări, inclusiv variante wireless, MagSafe

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type