Prima pagină » Ce e recomandat să faci atunci când este Lună Nouă. Efectele pe care le are asupra nativilor din zodiac

Ce e recomandat să faci atunci când este Lună Nouă. Efectele pe care le are asupra nativilor din zodiac

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-e-recomandat-sa-faci-atunci-cand-este-luna-noua.-efectele-pe-care-le-are-asupra-nativilor-din-zodiac

Luna Nouă aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac. Acest fenomen astrologic vine cu oportunități de dezvoltare pe toate planurile. Este bine să profiți de această energie și să înveți să o folosești în favoarea ta. Descoperă ce e recomandat să faci atunci când este Lună Nouă. Uite ce efecte are asupra nativilor din zodiac.

Beatrice Ioana

Beatrice Ioana

Publicat: 17 septembrie 2023, 6:38

Luna Nouă aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac. Acest fenomen astrologic vine cu oportunități de dezvoltare / Shutterstock

Luna Nouă are efecte benefice asupra nativilor. Aceștia se simt încrezători și dornici să schimbe ceva la viața lor. Cei mai mulți nativi devin mult mai curajoși în această perioadă și iau decizii importante pentru viitorul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce e recomandat să faci atunci când este Lună Nouă

În fiecare lună, Universul îți oferă un mic cadou. Acest cadou se numește Lună Nouă și se întâmplă la fiecare 28 până la 30 de zile. În termeni astrologici, Luna Nouă este una dintre numeroasele faze în care nativii se conectează spiritual cu Universul. Luna Nouă marchează începutul unui nou ciclu lunar și adesea aduce cu ea o serie de noi începuturi.

Oamenii sunt aliniați cu această energie tinzând să creeze noi obiceiuri, să înceapă proiecte noi și să inițieze schimbări în viață. Îmbrățișarea în mod conștient a acestei energii te poate ajuta să ai rezultate mult mai vizibile și mai puternice.

Stabilește în Univers o intenție care merită efortul tău

În fiecare lună, Luna Nouă ne oferă un plus de energie pentru a stabili noi intenții. De ce să nu profiți de acest lucru pentru a-ți pune o intenție de viitor. Intențiile trebuie să fie clare, concise și specifice. Universul va fi informat despre aspirațiile tale și va menține energia necesară pentru a putea ajunge la ele.

Aprinde o lumânare

În această perioadă este important să aduci lumina în viața ta. Aprinderea unei lumânări în cea mai întunecată noapte a lunii semnifică dorința de a aduce puțină lumină în viața noastră.

Cere Universului să lumineze asupra ta în timpul unui nou început.

Adoptă un nou obicei sau începe o nouă activitate

Luna Nouă este cea mai fertilă zi a ciclului lunar. Totodată este și cea mai benefică zi pentru a începe un proiect nou. În această perioadă nu trebuie să te mai lași copleșită de emoții. Ezitarea trebuie să dispară din gândurile tale, te sfătuiesc specialiștii de la Astrology.com.

Fă o listă

Intențiile trebuie puse pe o listă pentru a avea un efect și mai mare în viața ta. O listă întreagă cu toate detaliile pe care le poți oferi Universului te-ar putea ajuta. Dorința ta trebuie să fie specifică și atent detaliată. În felul acesta vei fi mult mai aproape de obținere a lucrurilor pe care vrei să le manifești în viața ta.

Ce nu e recomandat să faci atunci când e Lună Nouă

În această perioadă e recomandat să fii foarte atentă la deciziile pe care le iei. Există și câteva lucruri pe are nu e recomandat să le faci în timp ce este Lună Nouă, scrie StyleCaster.com. Specialiștii recomandă să ieși cât mai mult și să nu refuzi întâlnirile cu oamenii noi. Luna Nouă îți poate aduce în viață persoane care te pot învăța lecții extrem de importante.

Astrologii îți sugerează să nu refuzi nici oportunitățile care îți ies în cale. Acestea te pot ajuta să evoluezi mult mai repede decât ai fi sperat. Cel mai important este să eviți vampirii energetici. Persoanele care îți secătuiesc energia ar trebuie evitate, mai ales în această perioadă sensibilă.  

Te-ar mai putea interesa și




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce e recomandat să faci atunci când este Lună Nouă. Efectele pe care le are asupra nativilor din zodiac

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă