Prima pagină » Ce facem în weekend? Sibiu Sounds Festival, festival al vinului la Apoldu de Sus și festival medieval la Cisnădioara

Ce facem în weekend? Sibiu Sounds Festival, festival al vinului la Apoldu de Sus și festival medieval la Cisnădioara

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-facem-in-weekend?-sibiu-sounds-festival,-festival-al-vinului-la-apoldu-de-sus-si-festival-medieval-la-cisnadioara

Finalul lunii septembrie aduce la Sibiu evenimente care au în centru distracția, vinul sau muzica. Festivalul medieval la Cisnădioara, festivalul vinului la Apoldu de Sus sau Sibiu Sounds Festival sunt câteva dintre evenimentele care încheie luna septembrie. 

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Filmele de la CineGOLD

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Creatorul”, „Călugărița II” „Saw x” sau „Vorbeșțe cu mine” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sibiu Sounds Festival 

Alpha Q, Antract, Black Timber, Changeover, Doomsday Astronaut, E-an-na, EvergreeD, onenightstand, Revolter, Sergiu, Transilvanian Frost, Vârfu Omu, Waves și Wildchild sunt printre numele care vor concerta în acest final de săptămână în Piața Mică. 

Între 29 și 30 septembrie, are loc Sibiu Sounds Festival. Sibiu Sounds este o platformă de exprimare artistică care an de an promovează muzicienii sibieni ce își compun și cântă muzica proprie. Proiectul include festivalul Sibiu Sounds, un CD-compilație, workshop-uri și întâlniri dedicate comunității de artiști.

Detalii aici

Târgul Produs în Sibiu

Suntem invitați să ne bucurăm împreună de produsele locale, în cadrul evenimentului „Poveste de toamnă”. Târgul va avea loc la Cisnădie duminică, de la ora 10.

„Avem pregătite standuri cu produse alimentare, dar și nealimentare de la micii producători #produsinsibiu”, transmit organizatorii evenimentului.

Evenimentul este organizat de Euchner Cisnădie, Produs în Sibiu, Casa de Cultură, cu sprijinul partenerilor.

Atelier de împletit și cumpărat coșuri 

Sâmbătă, 30 septembrie, la Șura Culturală, suntem invitați la un atelier de împletit coșuri.

Detalii despre cum se va desfășura evenimentul găsiți aici

Festivalul Medieval „Zilele Sfântului Mihail” din Cisnădioara  

Pentru trei zile, între 29 septembrie și 1 Octombrie, cetatea de la Cisnădioara va fi adusă la viață, pentru a spune povestea unor vremuri pline de glorie și agentură. Povestea se desfășoară în cetatea Cisnădioarei ce se înalță pe vârful muntelui sf. Mihail, de unde veghează asupra unui peisaj deosebit ca din povesti.  

„Înconjurată de natura și neschimbată de secole este locul ideal în care să ne deconectăm de mediul urban și să ne întoarcem în trecut.  Ajunși sus la cetate pătrundem într-o lume fantastică ruptă din povesti, unde atmosfera medievală ne înconjoară la fiecare pas. Vă așteptăm cu drag sa ne bucura împreună de magia trecutului!”, arată organizatorii evenimentului.

Detalii despre programul evenimentului aici

Ziua Recoltei la Târnava

Locuitorii Comunei Târnava vor marca în prima zi a lunii octombrie cea de-a opta ediție a Zilei Recoltei. Și de această dată gospodinele își vor putea umple din nou cămările cu produse comercializate la preţ de producător.

Programul evenimentului este presărat cu activități pentru toate gusturile. De la expoziții de animale și produse tradiționale, până la concursuri de toamnă, cel mai așteptat fiind în fiecare an „Ceaunul Târnavei”, unde cei mai pricepuți bucătari se vor întrece la pregătirea celui mai bun ceaun.

Detalii despre eveniment aici

Vinea Apoldia Maior Fest

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca, care a achiziționat recent o podgorie în Apoldu de Sus din Sibiu, organizează a doua ediție a Vinea Apoldia Maior Fest, eveniment care va avea loc în 30 septembrie.

Festivalul include degustări de vinuri și bucate provenite de la fermele și stațiunile universității, plimbări prin vie și muzică – recitaluri de muzică populară, muzică ușoară și rock pregresiv susținute de studenții universității, plus ansamblul Tradiții Someșul Napoca, al universității. Seara e programat un concert susținut de Paula Seling.

Detalii aici

„Cenușăreasa” încheie programul lunii septembrie, la Teatrul „Gong” din Sibiu

Spectacolul „Cenușăreasa – doar o poveste?!” în regia Evei Labadi, va fi reluat, în limba română, sâmbătă, 30 septembrie, și duminică, 1 octombrie, de la orele 11:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce facem în weekend? Sibiu Sounds Festival, festival al vinului la Apoldu de Sus și festival medieval la Cisnădioara

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă