Prima pagină » Ce titlu regal nou o așteaptă pe Prințesa Charlotte. E dorința specială a Regelui Charles, care o adoră

Ce titlu regal nou o așteaptă pe Prințesa Charlotte. E dorința specială a Regelui Charles, care o adoră

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-titlu-regal-nou-o-asteapta-pe-printesa-charlotte.-e-dorinta-speciala-a-regelui-charles,-care-o-adora

Acum are 8 ani, însă viitorul Prințesei Charlotte sună bine. Lucruri fantastice i se pregătesc chiar de însuși bunicul său, Regele Charles.

Monarhul a avut băieți, așa că slăbiciunea sa pentru nepoate este firească. Tocmai de aceea, are planuri mărețe cu prima sa nepoată, Prințesa Charlotte. Ea este a doua născută a Prințului William. De cealaltă nepoată, Lilibet, fiica lui Harry, nu se poate bucura, din cauza relațiilor ostile cu Ducii de Sussex, mutați peste ocean.

Charles și nepoții Wales, Getty (2) jpg

Suveranul britanic și-a exprimat dorința recent, dorință care implică un plan adorabil ce o vizează pe micuță.

Potrivit presei britanice, când a venit pe lume al doilea copil al Prinților de Wales, Regele Charles a mărturisit că se bucură nespus că e fetiță. Ba mai mult, a adăugat și o dorință personală: ”Poate că ea este cea care va avea grijă de mine la bătrânețe.”

Întocmai cum s-a îngrijit și Prințesa Anne de mama sa, Regina Elisabeta. Și Anne a fost singura fată și tocmai titlul nobil de Prințesă Regală pare că o așteaptă pe Charlotte. Regele Charles a spus că ar vrea ca Prințesa Charlotte să devină următoarea Prințesă Regală, după Anne.

Regele Charles și Prințesa Charlotte mică, foto BBC

Imaginea 1/6: Regele Charles și Prințesa Charlotte mică, foto BBC

Oricum, acesta este un titlu special pe care Charlotte îl va moșteni atunci când tatăl său, William, va deveni rege britanic. Căci prințesă regală este automat prima născută a monarhului, titlu conferit în mod tradițional.

Titlul de Prințesă Regală este, de asemenea, pe viață, așa că Charlotte ar putea să-l moștenească numai după ce Prințesa Anne a murit, chiar dacă William devine rege înainte de a se întâmpla asta.

camilla si charles

Expertul regal și autorul cărții ”Prince Harry: The Inside Story”, Duncan Larcombe, a declarat pentru Town and Country: „Titlul de Prințesă Regală este în mod tradițional acordat fiicei celei mai mari a monarhului. Este un titlu care rămâne pe viață, așa că Prințesa Charlotte va trebui să aștepte cel puțin până la moartea actualei prințese regale”.

Prințesa Anne a împlinit 73 de ani anul acesta și se înțelege perfect cu fratele său, Regele, care a omagiat-o cu fast, de ziua sa.

Foto: Getty




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce titlu regal nou o așteaptă pe Prințesa Charlotte. E dorința specială a Regelui Charles, care o adoră

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google