Prima pagină » Ciolacu: Nicio persoană nu trebuie să stea într-o funcție administrativă, locală sau centrală, mai mult de două mandate.

Ciolacu: Nicio persoană nu trebuie să stea într-o funcție administrativă, locală sau centrală, mai mult de două mandate.

de Redacția @ digi24.ro
ciolacu:-nicio-persoana-nu-trebuie-sa-stea-intr-o-functie-administrativa,-locala-sau-centrala,-mai-mult-de-doua-mandate.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus luni seara, la Antena 3 CNN, că a spus „destul de des” în interiorul partidului despre posibilitatea limitării numărului de mandat de care un membru ar putea beneficia la nivel local sau central, el arătând pot. există situații în care oamenii se pot „îndepărta de realitate”. El a adăugat, în condițiile în care o hotărâre în acest sens ar fi neconstituțională, o astfel de măsură poate fi dispusă doar prin decizie la nivelul partidului.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Ciolacu: Nicio persoană nu trebuie să stea într-o funcție administrativă, locală sau centrală, mai mult de două mandate.
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type