Prima pagină » Comoara descoperita intr-un garaj: Un autoturism de colectie ce a fost abandonat timp de 40 de ani VIDEO

Comoara descoperita intr-un garaj: Un autoturism de colectie ce a fost abandonat timp de 40 de ani VIDEO

de Roboțelul @ iDOR.info
comoara-descoperita-intr-un-garaj:-un-autoturism-de-colectie-ce-a-fost-abandonat-timp-de-40-de-ani-video

Un Aston Martin DB4 abandonat din 1959 a fost descoperit în Marea Britanie. Autoturismul coupe sport nu a mai mers pe drumuri de mai bine de 40 de ani.

Un videoclip de pe canalul YouTube – The Late Brake Show este dedicat celui care l-a descoperit.

Autoturismul Aston Martin DB4 se află în garaj din 1982. Istoria mașinii este interesantă – primul său proprietar a fost un adevărat spion, care a condus un Aston Martin chiar înainte să apară în filmele James Bond.

Apoi și-a schimbat proprietarii de două ori. La începutul anilor 80, aceștia au încercat să-l restaureze și să-l revopsească, dar restaurarea nu a fost niciodată finalizată.

Caroseria mașinii este ruginită și deteriorată pe alocuri, iar ornamentele din piele din interior sunt rupte. S-a încercat o pornire a motorului, dar încă nu este capabil să funcționeze. Acum mașina sport va fi trimisă pentru restaurare.

Aston Martin DB4 este acum foarte valoros printre colecționari, iar o mașină în stare bună valorează cel puțin 500.000 de dolari. Acest coupé special este al 124-lea din serie de producție care numără doar 1.204 de bucăți ce au fost construite între 1958 și 1963. Acest model a făcut brandul britanic celebru în întreaga lume.

Este echipat cu un șase cilindri de 3,7 litri și o putere de 240 CP, o cutie manuala cu 5 trepte. Mașina poate accelera până la 100 km/h în 8,5 secunde și atinge 227 km/h.

…citeste mai departe despre „Comoară descoperită într-un garaj: Un autoturism de colecție ce a fost abandonat timp de 40 de ani VIDEO” pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Comoara descoperita intr-un garaj: Un autoturism de colectie ce a fost abandonat timp de 40 de ani VIDEO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă