Prima pagină » „Consultările sunt rare, dar regulate”. Serghei Narâșkin recunoaște că SVR și CIA colaborează în pofida războiului din Ucraina.

„Consultările sunt rare, dar regulate”. Serghei Narâșkin recunoaște că SVR și CIA colaborează în pofida războiului din Ucraina.

de Redacția @ digi24.ro
„consultarile-sunt-rare,-dar-regulate”-serghei-naraskin-recunoaste-ca-svr-si-cia-colaboreaza-in-pofida-razboiului-din-ucraina.

Serviciul de Informații Externe al Rusiei (SVR) și Agenția Centrală de Informații a SUA (CIA) desfășoară, în pofida războiului din Ucraina, consultări și regularitate pentru diminuarea tensiunilor între părți, a declarat șeful spionajului rus, Serghei Narâșkin, într-un interviu publicat. miercuri de revista militară rusă Apărarea Naţională, consemnează agenţia EFE. În ceea ce privește rivalitățile, acesta a mai spus că unitatea dintre Washington și Londra nu trebuie subestimată.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: „Consultările sunt rare, dar regulate”. Serghei Narâșkin recunoaște că SVR și CIA colaborează în pofida războiului din Ucraina.
Autor/Editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă