Prima pagină » Cu BMW-ul înfipt în stâlp – Caon.ro

Cu BMW-ul înfipt în stâlp – Caon.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
cu-bmw-ul-infipt-in-stalp-–-caon.ro

CARANSEBEȘ – Un BMW albastru s-a înfipt, joi seară, într-un stâlp de pe marginea drumului, pe Calea Severinului, din municipiul Caransebeș, oferind un spectacol neobișnuit trecătorilor!

Despre accident, am putut afla de la Poliția județului că s-a produs undeva în jurul orei 19.50, că a fost o tamponare cu un singur autoturism implicat. Conducătorul unui BMW albastru, un tânăr din Caransebeș, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp. A fost testat cu aparatul etilotest, a avut o alcoolemie de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, deci în limita de contravenție. A fost testat și cu DrugTestul, dar a ieșit negativ. Astfel că a fost sancționat contravențional pentru alcool, iar permisul i-a fost reținut în vederea suspendării, urmând ca pagubele să fie acoperite din asigurare. Cât despre viteză… doar stâlpul știe!

Și-a proptit mașina de arteziană

Alt accident, mai puțin obișnuit, s-a produs tot la Caransebeș, în noaptea de joi spre vineri, în intersecția spre Reșița. Un bărbat de 68 de ani, din Baia de Aramă, cu deficiențe locomotorii, cu o mașină adaptată dizabilității sale, a pierdut controlul autoturismului, speriindu-se probabil de farurile mașinilor care veneau din contrasens, intrând în parapetul de protecție al fântânii din zonă. Din fericire, protagonistul incidentului a scăpat nevătămat, alcooltestul indicând rezultatul zero.

JCS-A.M.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cu BMW-ul înfipt în stâlp – Caon.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google