Prima pagină » Cum a împuternicit-o actuala regină pe viitoarea regină a Iordaniei. Sfat prețios al Raniei pentru Rajwa

Cum a împuternicit-o actuala regină pe viitoarea regină a Iordaniei. Sfat prețios al Raniei pentru Rajwa

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-a-imputernicit-o-actuala-regina-pe-viitoarea-regina-a-iordaniei.-sfat-pretios-al-raniei-pentru-rajwa

Rajwa s-a căsătorit cu Prințul moștenitor al Iordaniei pe 1 iunie 2023. Prințesa o va înlocui, când va veni timpul, pe actuala regină a Iordaniei, Rania. Ea dezvăluit ce sfat prețios i-a dat nurorii sale, chiar înainte de a se căsători cu fiul ei.

Prințesa Rajwa a Iordaniei a primit sfaturi de la soacra ei, regina Rania, înainte de a se căsători cu prințul moștenitor Hussein. În timpul unei apariții la emisiunea TODAY, regina și-a amintit ce i-a spus nurorii sale înainte să intre în familia regală iordaniană.

”Am luat-o deoparte pe Rajwa, chiar înainte ca fiul meu să anunțe public logodna. Am vrut neapărat să știe că nu există un nivel de aprobare de 100%. I-am zis: Vei avea întotdeauna oameni și împotriva ta, iar sfatul pe care vreau să-ți dau este: te rog, încearcă să nu citești comentariile”, a spus Regina Rania a Iordaniei.

Maiestatea Sa Ea a detaliat în emisiunea TODAY, lui Hoda Kotb: ”I-am mai spus: Vor fi momente când te vei îndoi de tine. Te vei lovi inclusiv de negativitate, care nu este despre tine, ci o oglindă a celor nemulțumiți, nefericiți în primul rând de ei înșiși. Nu le purta tu nefericirea lor. Rămâi concentrată pe ce ai de făcut, ca să nu-ți zgâlțâie încrederea în sine. Vei crede că nu te afectează, dar te va afecta.”

Cam așa a împuternicit-o actuala regină pe viitoarea regină a Iordaniei. Acesta a fost sfatul său prețios.

Rajwa s-a căsătorit cu fiul cel mare al Regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei și al Reginei Rania, în iunie la Palatul Zahran, iar nunta lor a fost una de vis, ruptă parcă din povești.

Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia

Imaginea 1/8: Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia

Înainte de nunta lor regală, prințul moștenitor Hussein a dezvăluit la un forum că a cunoscut-o pe Rajwa „prin intermediul unui vechi prieten de la școală”. Logodna cuplului a fost anunțată în august 2022.

Regia Rania a vorbit mereu cu căldură despre nora ei, numind-o „răspunsul perfect la toate” rugăciunile ei pentru Hussein.

Foto: Profimedia și Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum a împuternicit-o actuala regină pe viitoarea regină a Iordaniei. Sfat prețios al Raniei pentru Rajwa

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google