Prima pagină » Cum vede premierul Xaviel Bettel relația dintre România și Luxemburg: Nu suntem „parteneri doar pe hârtie”, ci și în realitate.

Cum vede premierul Xaviel Bettel relația dintre România și Luxemburg: Nu suntem „parteneri doar pe hârtie”, ci și în realitate.

de Redacția @ digi24.ro
cum-vede-premierul-xaviel-bettel-relatia-dintre-romania-si-luxemburg:-nu-suntem-„parteneri-doar-pe-hartie”,-ci-si-in-realitate.

România și Luxemburg nu sunt „parteneri doar pe hârtie”, ci și în realitate, a afirmat, marți, premierul luxemburghez Xavier Bettel, în cadrul unei conferințe de presă comune cu președintele Klaus Iohannis, la baza militară de la Cincu. Acesta a reiterat sprijinul țării sale pentru aderarea României la Schengen și a apreciat susținerea pe care românii au oferit-o ucrainenilor, amintind de ajutorul pe care țara sa la primit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Cum vede premierul Xaviel Bettel relația dintre România și Luxemburg: Nu suntem „parteneri doar pe hârtie”, ci și în realitate.
Autor/Editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă