Prima pagină » Dieta prin care se menține Dan Bittman în formă, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”

Dieta prin care se menține Dan Bittman în formă, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”

de Roboțelul @ iDOR.info
dieta-prin-care-se-mentine-dan-bittman-in-forma,-la-61-de-ani:-„am-vazut-ca-la-mine-a-dat-rezultate”

Dan Bittman a vorbit despre alegerile alimentare pe care le are în viața de zi cu zi, care îl ajută să se mențină în formă.

Dan Bittman se menține într-o formă de zile mari, la vârsta de 61 de ani. Artistul debordează de energie pe scenă, însă nici semnele specifice trecerii vârstei nu par să-l acapareze prea mult. Mai mult, și numărul kilogramelor pare a fi același de ani de zile, astfel încât solistul spune că ține o dietă pentru asta. Nu este ceva restrictiv, însă prima masă din zi a artistului începe deja la prânz. Chiar dacă nu toți nurțrioniștii ar fi de acord cu această abordare, Dan Bittman spune astfel că a descoperit „secretul” unei siluete ideale și că așa reușește să se simtă bine în pielea sa. Mai mult, nici mișcarea regulată nu lipsește din viața sa, un alt plus pentru siluetă.

„De câteva luni încoace, și am văzut că la mine a dat rezultate, mănânc după ora 14:00. Sar peste masa de dimineață, mănânc între 14.00 și 22.00, să zic, dar pot să mănânc orice. Și pur și simplu am slăbit fără ca să fac niciun efort. Da, sunt ok cu mine, adică mă simt foarte bine așa.

Mișcare… Mai multe mers de jur-împrejurul Herăstrăului. Da, am făcut sală, puțină sală, dar acum de câteva luni am lăsat-o.”, a declarat Dan Bittman pentru ciao.

Citește și: Catinca Roman, declarații despre relația cu Dan Bittman. De ce nu a mai vorbit cu fostul partener: „Ne respectăm, ne cunoaștem”

Nu apelează la tratamente faciale

În timp ce multe persoane ar putea spune că acesta apelează regulat la mai multe tratamente faciale, artistul neagă vehement aceste zvonuri. Dan Bittman spune că are în trusa de îngrijire doar o cremă, pe care o folosește zilnic pentru a combate roșeața pielii.

„Niciun secret. Pur și simplu e fericirea de a trăi, de a fi, de a cânta. Serios, nu am un secret, nu am de astea… nu-mi fac buze, nu-mi fac la ochi.

Nu (n.r. nu are tratamente faciale) Am o singură cremă cu care trebuie să mă dau că altfel mă înroșesc, așa pe față. Și asta-i tot.”, mai spune el.

Te-ar putea interesa și: Adevărul despre rivalitatea dintre Cristi Minculescu și Dan Bittman: „Dacă suntem soliștii unor trupe reprezentative ale rock-ului românesc înseamnă automat că…

Nu a avut parte de vacanță

Chiar dacă vara a fost momentul ideal pentru mai multe persoane publice de a se relaxa și a uita măcar pentru câteva săptămâni de stresul din viața de zi cu zi, Dan Bittman spune că nu prea a avut timp pentru momente de relaxare. Chiar dacă este de ani de zile în industria muzicală, fiind unul dintre cei mai consacrați artiști de la noi, acesta are în continuare agenda plină de evenimente, iar fanii își doresc să-l vadă constant pe scenă și să asculte piese noi.

„Câteva zile și fuga înapoi. Din păcate, n-am avut așa o perioadă, să zic, băi stau o săptămână sau 2 și îmi încarc bateriile, dar… merge. Incă merge. Am avut mult de lucru, e adevărat și nu știu așa s-au succes evenimentele încât nu am putut să fiu așa cum am și dorit eu.”, a mai spus acesta, pentru sursa citată.

Citește și: Denise Rifai, adevărul despre relația cu Dan Bittman: „Ar putea fi el bărbatul acela”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 15 sep 2023, 07:42 | Categorie: Vedete




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Dieta prin care se menține Dan Bittman în formă, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă