Prima pagină » E LUNI e AMAZON: Azi vă recomandăm aspiratorul fără fir YISORA N300, accesibil, puternic, acum cu livrare gratuită în România

E LUNI e AMAZON: Azi vă recomandăm aspiratorul fără fir YISORA N300, accesibil, puternic, acum cu livrare gratuită în România

de Roboțelul @ iDOR.info
e-luni-e-amazon:-azi-va-recomandam-aspiratorul-fara-fir-yisora-n300,-accesibil,-puternic,-acum-cu-livrare-gratuita-in-romania

Seria „E LUNI e AMAZON” a revenit astăzi, la început de săptămână, cu un produs destul de inedit. Am dat în oferta Amazon DE de un aspirator fără fir tare atractiv. Modelul YISORA N300 e puternic și accesibil. Seamănă cu aspiratoare mult mai scumpe din punct de vedere al designului și al funcționalității, oferă o autonomie de 40 de minute și vine cu accesorii extra la pachet. Mai jos am toate detaliile.

Aspiratorul YISORA N300 e un aspirator 6-in-1 datorită accesoriile din pachet care permit asamblarea sa în 6 moduri diferite. Poate fi folosit pentru a curăța locuința, dar și mașina în mod compact. În pachet vei găsi un tub retractabil (80-105 centimetri) pentru folosire ușoară acasă. Cântărește doar 1.8 klilograme, are motor de 175W și o putere de aspirare de 20.000 Pa. Vine cu baterie de 2200 mAh ce oferă o autonomie de până la 40 de minute.

În general astfel de aspiratoare se vând la sume de peste 1000 lei, dar acest model costă acum pe Amazon doar 99 de euro, iar transportul este gratuit. Produsul va ajunge direct la ușa casei tale, fără costuri suplimentare. În cazul în care nu ai mai comandat de pe Amazon DE niciodată, avem un tutorial pe care îl poți folosi pentru a înțelege procesul. Îl găsești aici!

La baza periei principale pentru aspirare se află 4 LED-uri pe care le poți folosi pentru a depista mai rapid praful și murdăria. Acest accesoriu permite și rotirea între 90 și 180 de grade, astfel că poți aspira sub obiectele de mobilier mai ușor. Apare și un filtru HEPA în ecuație care ajută la înlăturarea particulelor de dimensiuni mici, adică a prafului. Recipientul de colectare are 0.8 litri, iar el se golește ușor la nevoie.

E un aspirator care cu siguranță se va dovedi util în locuința ta, iar suma de comercializare e într-adevăr atractivă. Poți comanda modelul YISORA N300 de aici!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: E LUNI e AMAZON: Azi vă recomandăm aspiratorul fără fir YISORA N300, accesibil, puternic, acum cu livrare gratuită în România

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type