Prima pagină » Elon Musk era îngrijorat de cât de atent era tatăl său cu fiica lui vitregă de 15 ani, potrivit biografiei miliardarului. Errol Musk are acum 2 copii cu ea – UseIT.ro

Elon Musk era îngrijorat de cât de atent era tatăl său cu fiica lui vitregă de 15 ani, potrivit biografiei miliardarului. Errol Musk are acum 2 copii cu ea – UseIT.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
elon-musk-era-ingrijorat-de-cat-de-atent-era-tatal-sau-cu-fiica-lui-vitrega-de-15-ani,-potrivit-biografiei-miliardarului-errol-musk-are-acum-2-copii-cu-ea-–-useit.ro

Potrivit biografiei miliardarului, Elon Musk era îngrijorat de cât de „atent” era tatăl său, Errol Musk, cu fiica lui de vitregă, atunci când aceasta avea 15 ani. 

Publicat: 19 septembrie 2023, 12:20

Modul în care Errol Musk se comporta cu fiica lui vitregă de 15 ani, Jana Bezuidenhout, îl îngrijora pe Elon Musk, potrivit biografiei sale, scrisă de Walter Isaacson. Un deceniu mai târziu, Errol Musk a avut 2 copii cu aceeași fiică vitregă.

„Elon începuse să devină îngrijorat că Errol, care atunci avea 56 de ani, era incomod de atent cu una dintre fiicele sale vitrege, Jana, când aceasta avea 15 ani,” a scris Isaacson în biografie despre anul 2002, scrie Business Insider

„Elon s-a înfuriat pe tatăl său din cauza a ceea ce percepea un comportament nepotrivit. Și acest lucru a dus la o simpatie profundă – și un sentiment de rudenie – pentru copiii vitregi ai lui Errol,” a continuat Isaacson. „Știau cu ce trebuie să trăiască.” 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elon Musk era îngrijorat de cât de „atent” era tatăl său cu fiica lui vitregă de 15 ani, potrivit biografiei miliardarului

Errol a negat acuzațiile într-un email către Business Insider, în care a numit informațiile „prostii”. 

„Eram atent cu toți cei 5 copii în egală măsură,” a scris Errol, după ce a ieșit la iveală faptul că Elon Musk era îngrijorat de cât de „atent” era cu Jana. Errol a susținut și că a fost deosebit de atent cu copiii săi vitregi la începutul anilor 2000, după ce aceștia i-ar fi spus că îi favoriza pe copiii săi biologici. 

„Nu era nimic incomod. Într-o după-amiază am mers în camera Janei să repar un bec din dulapul ei,” a declarat Errol. Incidentul ar fi avut loc în noiembrie 2002. „Jana m-a rugat să fac acest lucru. Dar atunci când m-a găsit în camera ei, s-a plâns. Am înțeles îngrijorarea ei și am fost de acord să o întreb înainte data viitoare. Asta a fost tot.” 

Potrivit lui Isaacson, Elon nu mai vorbește cu tatăl său acum. 

Potrivit biografiei, Elon l-a convins pe tatăl său să se mute cu soția de atunci și copiii lui vitregi în Los Angeles, în 2002. Miliardarul le-a cumpărat o mașină Land Rover și o casă în Malibu. Peste aproximativ 1 an, Elon Musk a început să fie îngrijorat de cât de „atent” era tatăl său cu Jana. 

Ca soluție, CEO-ul Tesla a cumpărat un iaht pentru tatăl său – cu o condiție. Ca Errol să locuiască pe iaht singur și să își vadă familia doar în weekend. 

„Am încercat amenințări, recompense și certuri pentru a-l schimba pe tatăl meu,” a declarat Elon în biografie. „Dar a devenit și mai rău.” 

Elon Musk ar fi încercat să îl țină departe pe Errol de familia sa

Errol Musk s-a întors în Africa de Sud în 2003. Bărbatul a declarat că familia sa l-a urmat. Dar a fost nevoită să depună eforturi pentru a face acest lucru, pentru că Elon le-ar fi „luat pașapoartele”. Familia ar fi părăsit SUA fără să îl anunțe pe Elon, susține Errol. 

În 2004, Errol a divorțat de Heide Bezuidenhout. Ca urmare, Jana nu a mai fost fiica sa vitregă. În 2017, Errol și Jana au avut un copil împreună și acum au 2. 

„Eram oameni singuri, pierduți,” a declarat Errol. „Pur și simplu s-a întâmplat. Puteți să îl numiți planul lui Dumnezeu sau planul naturii.” 

La câțiva ani de când s-a aflat că Errol a avut 2 copii cu fiica sa vitregă, a ieșit la iveală faptul că Elon Musk era îngrijorat de cât de „atent” era Errol cu Jana când aceasta era minoră. 

Errol a declarat că Jana s-a mutat cu el în 2014. În acea perioadă, locuia cu fiica sa Rose, de 14 ani, pe care a avut-o cu Heide. Errol a susținut că Jana a apărut la ușa sa după ce a fost „data afară din casă” de bărbatul cu care locuia. 

Potrivit lui Isaacson, Elon și fratele său Kimbal au fost „îngroziți și furioși” când au aflat de prima sarcină a Janei. Până atunci, Elon Musk și-a susținut financiar tatăl.

„Chiar încercam să mă împac lent cu tatăl meu,” a declarat Kimbal Musk pentru biografie. „Dar după a făcut un copil cu Jana și am zis „Gata. Nu mai vreau să vorbesc cu tine vreodată.” Și nu am mai vorbit cu el de atunci.” 

După ce Elon Musk a aflat despre relație, l-a numit public pe tatăl lui „un om îngrozitor”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Elon Musk era îngrijorat de cât de atent era tatăl său cu fiica lui vitregă de 15 ani, potrivit biografiei miliardarului. Errol Musk are acum 2 copii cu ea – UseIT.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă