Prima pagină » Exemple de accesorii bine gândite pentru care aștept Qi2 pe Android

Exemple de accesorii bine gândite pentru care aștept Qi2 pe Android

de Roboțelul @ iDOR.info
exemple-de-accesorii-bine-gandite-pentru-care-astept-qi2-pe-android

Unul dintre motivele pentru care aștept implementare Qi2 pe telefoane este legat de ingeniozitatea accesoriilor pe care le face posibile un sistem de tip MagSafe.

Qi2, un nou standard de încărcare wireless a telefoanelor, va folosi magneți integrați în spatele telefoanelor pentru a alinia perfect încărcătorul cu smartphone-ul. Este o idee bazată pe MagSafe-ul de la Apple, companie care face parte din grupul de standardizare al încărcării wireless. Am scris aici mai multe detalii.

Magneții de pe spate deschid însă multe posibilități. Bateria de mai jos, un Anker MagGo 622, mi-a apărut recent într-o reclamă pe Instagram și nu pot să nu remarc ce accesoriu bun este datorită sistemului MagSafe și momentan disponibil doar pentru iPhone.

Bateria are și încărcare wireless, dar magneții fac posibil acest lucru atunci când bateria+telefonul sunt în buzunar sau într-o poșetă sau în buzunarul unui scaun de avion sau alte locuri. Eu am o baterie wireless Samsung pentru telefonul meu, dar în lipsa magneților care să o țină bine fixată de telefon, o pot folosi wireless doar când este pusă pe birou și nemișcată, cu telefonul peste ea. Viitorul Qi2 ar putea permite încărcarea și din mișcare.

Și dacă tot are magneți care țin telefonul fixat, bateria asta Anker are și un soi de picior flexibil pe care-l poți deschide și bateria devine practic un mic stand pentru telefon. Util pe birou. Sau poate nu musai util, dar oricum, ingenios și posibil datorită sistemului MagSafe.

(Bateria mi se pare foarte scumpă la 300 de lei pentru 5.000 mAh. Este bună ideea din spatele ei, dar nu la acel preț. Este doar un exemplu de ce posibilități deschide un magnet.)

Și mai sunt multe altele. De exemplu, pentru Tesla există niște suporți de telefon care se prind pe ecranul din centrul bordului. Suportul în sine folosește MagSafe pentru iPhone, ceea ce este o soluție minimalistă și chiar elegantă, pentru că nu include brațe arcuite pentru prinderea telefonului acolo, precum o versiune de Android.

Pentru gimbal-uri de telefon există niște adaptoare MagSafe. Deschizi stabilizatorul, pui telefonul magnetic în el și gata, este suficient pentru filmări “non-violente”. Bănuiesc că, dacă vrei să te filmezi făcând parkour cu el, ar fi bună o soluție mai solidă, dar pentru 95% dintre clienți un magnet va fi suficient.

Astfel de accesorii aștept să văd și pe Android, când Qi2 va fi implementat, probabil prin 2024. Sper că nu mai târziu.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Exemple de accesorii bine gândite pentru care aștept Qi2 pe Android

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type