Prima pagină » Expert în limbajul trupului, despre Meghan Markle și prințul Harry: Totul e înscenat. Gestul care o demască pe ducesă

Expert în limbajul trupului, despre Meghan Markle și prințul Harry: Totul e înscenat. Gestul care o demască pe ducesă

de Roboțelul @ iDOR.info
expert-in-limbajul-trupului,-despre-meghan-markle-si-printul-harry:-totul-e-inscenat.-gestul-care-o-demasca-pe-ducesa

11-09-2023 | 12:30

prințul harry si meghan markle
Profimedia

Un expert în limbajul trupului susține că Meghan Markle s-a schimbat radical după căsătoria cu prințul Harry.

autor

Dr. Louise Mahler a apărut în emisiunea australiană The Morning Show pentru a analiza câteva momente cheie din documentarul despre Meghan Markle și prințul Harry.

Expertul în limbajul corpului spune despre Meghan că a avut „perspective grozave” în creștere. Acesta a remarcat însă un gest făcut de ducesă care s-a schimbat după logodnă.

„În cel de-al doilea episod, când este vorba despre ea în copilărie, a fost încântător. Era o tânără superbă, cu perspective mari, și scria frumos, făcea lucruri minunate și apoi vedem în fotografia de logodnă că se schimbă”, a spus dr. Louise Mahler, conform Mirror.

Sugerând că limbajul trupului lui Meghan a arătat că s-a schimbat după logodnă, expertul a spus: „Ochii ei sunt morți, brațele i se blochează în corp. A început să facă acest gest ciudat în care își împinge părul pe spate, care este inutil. Ce gest inutil. Cine face așa ceva? Ea s-a schimbat”.

Citește și

Dr. Mahler a mai susținut că Meghan și Harry sunt persoane „diferite” atunci când nu sunt împreună.

Ea a spus că atunci când sunt unul lângă altul Harry pare „un bărbat complet înnebunit de ea, îndrăgostit nebunește”, în timp ce Meghan „joacă” această stare cu „multă însuflețire”.

„Harry este cineva care are, în mod evident, o stimă de sine scăzută, vorbește în mod constant despre faptul că este roșcat, ca și cum asta ar fi o problemă. Și apoi vorbește despre inima lui frântă”, a explicat expertul.

Expertul a mai afirmat că prințul a fost „afectat dramatic de moartea mamei sale”.

Referindu-se la Meghan, dr. Louise Mahler a spus că ea „vorbește în mod constant despre libertate”.

„„Trebuie să fiu liberă, liberă, liberă” sau „Oh, uite, iată cântecul meu preferat despre libertate”. Ea accentuează faptul că libertatea este valoarea ei fundamentală, iar el este un om foarte trist, cu inima frântă„, a remarcat dr.Mahler.

„Tot ceea ce fac ei este înscenat”

În documentarul despre viața cuplului au fost arătate mai multe fotografii care descriu viața cuplului. Despre acestea, expertul în limbajul trupului spune că sunt „regizate”.

„Nu sunt fotografii sincere, sunt fotografii înscenate. Tot ceea ce fac ei este înscenat”, a spus expertul.

Ea a abordat, de asemenea, momentul reverenței lui Meghan din documentar, în care ducesa a părut extrem de penibilă.

„Toată povestea cu reverența a fost lipsită de respect. Dacă ai merge într-o altă țară cu o cultură diferită, să zicem Japonia, și ți-ar spune că trebuie să faci o reverență, nu ai face mișto de acea reverență. Ai vedea-o ca pe o oportunitate creativă, nu ai vorbi brusc despre epoca medievală. Cred că a fost cu siguranță jenat (Harry) în acel moment și acesta a fost unul dintre puținele momente în care a fost jenat”, a concluzionat expertul.

Sursa: Mirror

Etichete: prințul Harry, Meghan Markle,

Dată publicare: 11-09-2023 12:30

Articol recomandat de sport.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Expert în limbajul trupului, despre Meghan Markle și prințul Harry: Totul e înscenat. Gestul care o demască pe ducesă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google